oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
54 29.06.2019 12:07:15

MANDARIĆ ŠOKANTNO (U)ŽALIL SLOVENCE! Poslušajte TE BESEDE: Bog je Slovence dal ... (video)

Grega Wernig
Milan Mandarić se je v zelo odmevnem intervjuju za TV Happy spravil na Slovence kot narod.

"Živeli ste ameriške sanje, živeli ste angleške sanje, nato pa ste se zbudili v Sloveniji," je ta del pogovora v rubriki Goli Život začel novinar, Mandarić pa je takoj dodal, da ni bilo lepo bujenje. Nato pa sta se novinar in njegov sogovornik, še vedno prvi mož Olimpije, spravila na Slovence. "Povedali so vam, da ste prišli v neko državo, a niste vedeli, kako je nastala Slovenija in kako so nastali Slovenci. Tudi jaz nisem vedel. Vi zdaj to veste, povejte mi," je dejal novinar in Mandarić mu ni ostal dolžan. 

"Morda tega ne bi smel javno govoriti, a bom vseeno povedal. Slišal sem, da ko je bog ustvarjal države, je šel po vrsti, in ko je naredil lepo Švico, lepo Avstrijo, je prišel do Slovenije. Dal ji je reke, dal ji je jezera, dal ji je gore. In ko je pogledal, kaj je naredil, je ugotovil, da je naredil preveč lepo državo in da to ni v redu. Razmišljal je, kaj naj naredi in potem je dobil idejo. Zato je ustvaril še Slovence in je tej državi dal še Slovence kot protiutež lepoti države. Razumete?" je dejal novinarju. 

Tudi mi razumemo. Slovenija naj bi bila prelepa dežela, Slovenci pa naj bi po Mandarićevo bili tako slab narod, da to lepoto spravljajo v ravnovesje. Da v Sloveniji ne bi bilo prelepo. Da Slovenci v svoji zgodovini med drugim nikoli niso nikogar spoštovali, je nato modro ugotovil novinar, Mandarić pa je še nadaljeval: "Niso čisto vsi Slovenci slabi, srečal sem tudi dobre, toda na splošno drži, kar sem dejal in kar ste dejali vi." Pa si mislite, kar si hočete ... 

Celoten intervju z mnogimi kontroverznimi izjavami si lahko ogledate spodaj.  

Članki iz rubrike