900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 01.07.2019 07:58:06

DVOMOV NI VEČ! Vombergar posebej za Ekipo RAZKRIL: Ali se bom vrnil v Olimpijo? Poglejte ...

alesfevzer.com
Govorice o Andresu Vombergarju in njegovi vrnitvi v zmajevo gnezdo ne potihnejo.

Zadnjo prijateljsko tekmo med Olimpijo in novim ruskim prvoligašem Sočijem si je ogledal tudi nekdanji napadalec zmajev Andres Vombergar. In kakopak se je v trenutku kot požar razširila informacija, da to najbrž pomeni, da se vrača v zmajevo gnezdo, toda ... "Z Ufo smo na pripravah v Avstriji, in ker nam je trener namenil dva prosta dneva, sem prišel pozdravit nekdanje soigralce in družino," je prisotnost v Šiški pojasnil slovenski Argentinec.

165-1-vombergar mm
Martin Metelko
Nekdanje soigralce, s katerimi bo kmalu spet delil slačilnico? Ali pač? Informacije, da bi se utegnil vrniti, je že nekaj časa nemogoče preslišati. "Tudi zaradi tega sem razmišljal, ali bi sploh prišel na tekmo. Ker sem si predstavljal, da bo moj prihod sprožil takšne in drugačne govorice, ampak preprosto sem želel pozdraviti prijatelje. In zato sem prišel, že v ponedeljek bom znova na treningu Ufe, s katero imam sklenjeno triletno pogodbo. Bili so navezani določeni stiki, nekaj se je dogajalo v tej smeti, da bi se morda lahko vrnil v Ljubljano, vendar se to ne bo zgodilo. Ne bo me nazaj! Zdaj sem osredotočen zgolj in samo na to, da čim boljše opravim priprave, nova sezona pomeni novo zgodbo in novo dokazovanje. Drži, da z dozdajšnjim statusom nisem zadovoljen, a za to obstajajo tudi objektivne okoliščine, verjamem pa, da bo v prihajajočem obdobju drugače. Storil bom vse, kar je v mojih močeh, da bi bilo tako, nadvse sem motiviran za nove izzive," je bil Andres Vombergar zelo jasen. 


Celoten članek, v katerem razkrivamo še precej drugih zelo zanimivih imen, ki so si v živo ogledali dvoboj Olimpije in bi lahko že kmalu pristali v zmajevem gnezdu, si lahko preberete samo v tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo najdete tudi na trafika24.si

Članki iz rubrike