mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
0 30.06.2019 17:05:19

UF, kako MOČNO SPOROČILO je poslal tekmecem PRVI MOŽ KOPRA

Na Bonifiki hkrati z začetkom priprav sestavljajo igralski mozaik za prihajajočo drugoligaško sezono.

Po napredovanju med drugoligaše zatišje na Bonifiki ni trajalo dolgo, Miran Srebrnič in njegovi varovanci so začeli priprave na prihajajoče izzive, ki jih zlepa ne bo zmanjkalo. Kar nekaj pa bo tudi sprememb v igralski zasedbi. Prve so se že zgodile, na Bonifiki so tudi uradno potrdili, o čemer smo že poročali. Goran Galešić se je vrnil na kraj zločina in bi spet moral biti močno orožje moštva z Obale, prav tako se je v znano okolje vrnil izkušeni vratar Igor Nenezić, tretja nova moč pa je nekdanji mladi slovenski reprezentant Žan Žužek. Dvaindvajsetletni vezist ob Kamniški Bistrici v zadnjem času ni dobival ravno veliko priložnosti, zato se je odločil zamenjati klubske barve in narediti nov korak v svoji karieri. In nadvse pomembnega, lakota po igranju in dokazovanju ga je odpeljala v pristaniško mesto, kjer v prihodnje ne bodo več igrali Matija Petrović, Antonio Grlj, Kristijan Glavaš, Mario Sačer in Kristjan Cvek.

Prvi mož kluba Ante Guberac, ki je pred dnevi brez ovinkarjenja razkril, da želi k sodelovanju privabiti Dareta Vršiča, pa vnovič izpostavlja edini cilj v prvenstvu v drugem kakovostnem razredu tekmovanja: "Vem, da bo težko. Zelo težko. Tega se vsi v klubu nadvse dobro zavedamo, vendar to v ničemer ne spreminja naših ciljev. Zanima nas izključno napredovanje med prvoligaše. Ne skrivamo ambicij, tako kot tudi ne tega, da želimo uveljaviti kakšnega mladega igralca. Poznavajoč trenerja, ki dela zares odlično, ne dvomim o tem, da bo vsaj eden od obetavnih fantov opozoril nase."

Kozli bodo sicer prvo prijateljsko tekmo odigrali 3. julija, ko se bodo pomerili z reškim Orijentom, štiri dni pozneje se bodo na svojem stadionu udarili s puljsko Istro, nakar se bo koprska zasedba za krajši čas preselila na Mariborsko Pohorje.

guberac nm
Nikola Miljković

Članki iz rubrike