stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
2 09.06.2019 13:54:32

BOMBASTIČNA OKREPITEV! Štajerskemu prvoligašu se je pridružil nekdanji DOLGOLETNI REPREZENTANT!

Grega Wernig
Velika okrepitev pri štajerskem prvoligašu.

Nogometaši Celja so že začeli s pripravami na novo sezono. Trener moštva Dušan Kosić je na uvodnem sestanku pozdravil 25 nogometašev, manjkala sta le Janez Pišek in Žan Zaletel, ki imata trenutno obveznosti v mladi reprezentanci Slovenije. 

Celjani so predstavili tudi novo, veliko okrepitev. Ne sicer v igralskem kadru, temveč v strokovnem. Moštvu se je namreč pridružil dolgoletni reprezentant in tudi kapetan Slovenije Robert Koren.



"Danes smo v Celju pozdravili tekmovalno sezono 2019/2020, odprli smo jo z uvodnim sestankom v prostorih kluba. Ob strokovnem štabu članske ekipe in upravi kluba, se ga je udeležilo 25 nogometašev. Zaradi reprezentančnih obveznosti sta izostala Janez Pišek in Žan Zaletel. Strokovnemu štabu se pridružuje naš nekdanji nogometaš Robert Koren, ki bo predstavljal vez med Šolskim nogometnim centrom in člansko ekipo. Prvi trening na urniku je jutri, prva preizkušnja pa nas čaka v soboto 15. junija ob 17:30 uri, ko bo na stadionu Z’dežele naš nasprotnik madžarski državni prvak Ferencvároš," so na svojem uradnem facebook profilu zapisali Celjani. 

Robert Koren je sicer v svoji karieri med leti 2001 in 2004 nosil rumeno-moder dres grofov, od koder se je preselil v norveški klub Lillestrøm, od tam pa potem v Anglijo k West Bromwichu.

Značke: robert-koren, celje

Članki iz rubrike