mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
0 05.06.2019 18:04:02

TOLE ODMEVA! Šele podpisal za Maribor, pa je KRONA že napovedal, kaj želi NAREDITI ČEZ DVE LETI!

Grega Wernig
Izkušeni Mariborčan poln motivov pričakuje začetek izzivov v vijoličastem dresu.

Navijači Maribora v teh dneh po štirih novih močeh vsak po svoje že sestavljajo udarno enajsterico za prihodnjo sezono. Spomnimo, najprej je zvestobo vijoličastim obljubil Andrej Kotnik, sledil mu je Špiro Peričić, nakar je za bombo poskrbel prestop Rudija Požega Vancaša, toda kakopak še vedno najbolj odmeva prihod Roka Kronavetra, ki je poskrbel za največ zvezdniškega prahu.

"Želja vsakega Mariborčana je zaigrati za Maribor. Pri meni se je to zgodilo malce pozneje, ampak mislim, da je zdaj pravi čas. Prihajam v letih, ko morda lahko ponudim največ. Pripravljen sem na izziv," je ob predstavitvi med drugim povedal 32-letni napadalno usmerjeni vezist, vmes pa je med gostovanjem na klubski televiziji razkril, da sta bila vrnitve v mesto ob Dravi najbolj vesela žena in sin. "Za vsako družino je težko, ko ni skupaj. Tudi meni je bilo. Mislim, da so moji najbližji prestopa najbolj veseli. Lepo je, da bomo skupaj in upam, da bo moja podoba na igrišču tudi zaradi tega še boljša."

Rok Kronaveter je 15-kratnim prvakom obljubil dveletno zvestobo in seveda upa, da bo to obdobje čim bolj uspešno. Kaj pa čez dve leti? "Hja, želim si, da bi rekli, da bi pogodbo podaljšali," se je nasmejal novi ljubljenec navijačev in pristavil: "Seveda je najbolj pomembno, da bi osvajali lovorike in bili uspešni v evropskih tekmovanjih."

Članki iz rubrike