gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 03.06.2019 06:55:24

SLABA NOVICA za navijače Olimpije, ZVEZDNIK kluba priznal: Napočil je pravi čas za KORAK NAPREJ

alesfevzer.com
Prvi podajalec Olimpije napovedal slovo od Ljubljane.

Sezona 2018/19 je uradno zaključena, nogometaši slovenskih klubov so že na zasluženem dopustu. Tudi Asmir Suljić, vezist Olimpije, ki je trenutno na Cipru. Tja je odšel na dopust, družbo mu delata soigralca Stefan Savić in Tomislav Tomić. Trojica bo proste dni v Ayii Napi gotovo izkoristila tudi za kramljanje o prihodnosti; Suljića, Savića in Tomića pač druži tudi dejstvo, da so blizu odhodu iz Olimpije.

Da je bil Asmir Suljić v pravkar končani sezoni eden najboljših nogometašev Olimpije, ni niti kančka dvoma. Če nič drugega, je bil fant iz Srebrenice v BiH tudi najboljši podajalec svojega kluba. Suljić je na 44 tekmah zbral 13 podaj, tem je dodal štiri gole. Če bi zabil še kakšnega več … No, potem bi bil še bolj vroč. Pa že tako ali tako vlada precejšnje zanimanje zanj, zaradi česar ne gre pričakovati, da bo še dolgo član Olimpije. Ne nazadnje je po zmagi v finalu pokala nad Mariborom kar sam priznal, da želi drugam, saj je ocenil, da je napočil pravi trenutek za menjavo okolja. Spomnimo, za Suljića naj bi se zanimali klubi iz Poljske, Nemčije, Belgije in Rusije, najbolj naj bi se zanj ogrela varšavska Legia.

ZANIMANJE OD DRUGOD LOGIČNA POSLEDICA
"Veliko se govori o mojem odhodu iz Olimpije, ampak sezona se je komaj končala in najprej si bom privoščil dopust," je uvodoma dejal nogometaš z madžarskim potnim listom in nadaljeval: "Ponudbe res obstajajo, tega ne bom skrival. Bomo videli, kaj se bo dogajalo. Mislim, da sem odigral korektno sezono, zato je zanimanje od drugod logična posledica. Seveda bo treba videti tudi, kako se bo odločil klub, saj imam z Olimpijo podpisano še enoletno pogodbo. Moram se pogovoriti s predsednikom, potem bomo videli, kako in kaj. Dejstvo pa je, da menim, da je napočil pravi trenutek za korak naprej."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

suljic
alesfevzer.com

Članki iz rubrike