Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 03.06.2019 06:47:04

Za Olimpijo ni bil DOVOLJ DOBER, zdaj je Slovenec pred PRESTOPOM KARIERE: Podpisal bo za ... BAYERN!

vszi
Blaž Kramer se seli k največjemu nemškemu klubu vseh časov.

Slovenijo je zapustil brez prevelikega pompa, potem bi se lahko lahko vrnil domov, saj je bil v pogovorih z Olimpijo, toda Ljubljančani se niso ravno potrudili, da bi dobili Blaža Kramerja. Očitno bodo to, da zanje ni bil dovolj dober, lahko še dodatno obžalovali, saj je pred napadalcem prestop kariere. Verjeli ali ne, v kratkem bo podpisal za - Bayern! Ob tem je seveda potrebno dodati, da bo Kramer okrepil rezervno ekipo, ki bo v prihodnje nastopala v tretji nemški ligi, pa vseeno. Ne glede na vse je dejstvo, da bo član največjega nemškega kluba vseh časov in da bo ves čas tudi na očeh trenerjev članskega moštva.


Nekdanji nogometaš Aluminija je trenutno še član rezervne ekipe Wolfsburga, za katero je v tej sezoni odigral 18 tekem in zabil 8 golov. Skupno je v dresu volkov dosegel 27 golov na 48 nastopih, zagotovo pa bi bila njegova statistika še boljša, če vmes ne bi bil poškodovan. Zanj so se v zadnjem času ogreli tudi Bochum, Fortuna Düsseldorf, klubu iz Belgije in Nizozemske, toda misel igranja v dresu kultnega kluba iz Münchna je bila preveč mamljiva, da bi se ji odrekel.

Slovenci smo v preteklosti sicer že imeli nogometaša v rezervni ekipi Bayerna, to je bil Borut Semler, ki je zabil 10 golov na 51 tekmah.

Članki iz rubrike