gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 27.05.2019 12:25:25

Kronaveter Mandariću povedal, kar si ni UPAL ŠE NIHČE: Povem vam, kaj je bila VELIKA NAPAKA!

Jurij Kodrun
Da je Milan Mandarić naredil napako, ker je odpustil Igorja Bišćana, je predsedniku Olimpije povedal že marsikdo. Številni novinarji, številni navijači. Toda tisti, ki tesno sodelujejo z Mandarićem, so se raje ugriznili v jezik. Dokler ni spregovoril Rok Kronaveter.

Časnik Dnevnik je danes objavil intervju z Rokom Kronavetrom, v katerem je Mariborčan povedal marsikaj zanimivega. Spregovoril je o tem, da ne bo smel igrati v finalu pokala, dotaknil se je tudi številnih menjav trenerja pri Olimpiji, odkar jo vodi Milan Mandarić. Kronaveter je ob tem poudaril, da je bil zanj najboljši trener med vsemi Igor Bišćan, hkrati je izrazil prepričanje, da bi Olimpija tudi v Evropi  verjetno naredila precej več, če Mandarić strokovnjaka iz Zagreba ne bi odpustil že po enem letu.

"Vsak trener je pustil določen pečat. Če moram izbrati nekoga, bi se odločil za Igorja Biščana, ki je bil v zadnjih štirih letih edini trener, ki je na klopi Olimpije zdržal vso sezono. Biščan je med igralci našel pravo ravnovesje. Imel je avtoriteto, kar je vplivalo na našo podobo tako na tekmah kot treningih. To je bil recept za uspeh. Biščan se je izkazal kot mlad, a vrhunski trener," je za Dnevnik povedal 32-letni Kronaveter in odgovoril na vprašanje, če mu je bilo žal, ker je zdajšnji trener Rijeke dobil nogo: "Seveda. Pa ne samo meni, ampak vsem igralcem. Če bi Biščan ostal trener, bi verjetno ohranili okostje ekipe, kar bi nam omogočilo večje možnosti za odmevnejši preboj v Evropi. Biščanov odhod je bila napaka, vendar igralci o kadrovskih potezah ne odločamo."

Igor Bišćan
Igor Bišćan
Martin Metelko

Članki iz rubrike