Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 27.05.2019 10:34:41

Dušan Kosič po PEKLU v Fazaneriji na dušo popihal Murašem in nasmejal VSE: Doživeli jo bomo v četrtek!

alesfevzer.com
Strateg Celja se je sijajno odzval na vprašanje, ali si lahko kuliso, kakršna je bila v Fazaneriji, zamisli na celjskem stadionu

Mura in Celje sta se v soboto v neposrednem dvoboju za kvalifikacije za ligo Europa pomerila med seboj, v Fazaneriji pa so bili jeziček na tehtnici zagotovo navijači Mure, ki so pripravili izjemno kuliso.


"Anteju Šimundži čestitam za uspeh in držal bom pesti, da bi nas Sobočani v Evropi predstavljali čim bolj uspešno. Ta dvoboj je bil praznik za celoten slovenski nogomet, čestitke tudi navijačem v Murski Soboti, ki so svojo ekipo držali pokonci. Po koncu sezone so občutki zaradi te tekme mešani. Ne morem biti nezadovoljen, nisem pa ravno srečen, ker nismo dosegli cilja. Proti pravim ekipam smo vedno igrali dobro, bili smo konkurenčni, zato je obžalovanja še nekaj več," je po dvoboju v prekmurskem nogometnem hramu razmišljal Dušan Kosić in se sijajno odzval na vprašanje, ali si lahko kuliso, kakršna je bila v Fazaneriji, zamisli na celjskem stadionu: »Doživeli jo bomo na četrtkovi finalni tekmi pokalnega tekmovanja,« se je nasmejal ljubljanski strokovnjak.

Seveda smo imeli v mislih, da je na zelenici celjska ekipa. »Fantje si zaslužijo večji obisk, čeprav smo že doživljali tudi razočaranja. Ko pride malce več gledalcev, smo očitno pod pritiskom, toda vsi smo imeli med sezono svoje vzpone in padce,« je pripomnil Dušan Kosić.

Značke: slovenija, kosič, celje

Članki iz rubrike