900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
11 25.05.2019 09:58:19

ZAHOVIĆ spet razburkal sceno! "Šel bom v Koper, toda sem Viola in..."

Martin Metelko
Športni direktor Maribora je pred zadnjim krogom letošnjega državnega prvenstva sporočil.

Danes se na Bonifiki obeta izjemen nogometni dan, vrhunec katerega bo obalni derbi med Koprom in Izolo, ki se bo začel ob 20. uri. Živahno bo sicer že od zgodnjega popoldneva, predstavile se bodo vse generacije koprskega kluba, ki bo na ta način zaznamoval prvo mesto Mirana Srebrniča in njegovih varovancev v zahodni skupini tretjeligašev ter vrnitev mladincev in kadetov med prvoligaše.
Nekaj posebnega bo revialna tekma veteranov Kopra in Izole. »Predstavili se bodo mnogi nekdanji mojstri, eden od namenov dvoboja pa je tudi ta, da se številni igralci, ki so v koprskem nogometu in tudi v slovenskem prostoru pustili svoj pečat, dostojno poslovijo od dresa našega kluba. Tako bodo doživeli to, za kar so bili v preteklosti prikrajšani. Na igrišču bodo med drugim Benedejčič, Jermaniš, Poljšak, Bečaj, Zulić, Gunjač, Volk, Šukalo ... In številni drugi, ki si gotovo zaslužijo polne tribune, da jim tudi na ta način izrazimo spoštovanje,« je povedal Ante Guberac, ki je razkril, da bo gost na koprskem slavju tudi športni direktor Maribora Zlatko Zahović. »Čestital nam je za prvo mesto v 3. SNL – zahod in se odzval vabilu na današnji dogodek. Ponosni in počaščeni smo, da bo naš gost takšna nogometna osebnost, hkrati seveda čestitam NK Maribor za naslov prvaka.«
»Z velikim veseljem sem se odzval vabilu predsednika Anteja Guberca. Vemo, kdo je Koper in kaj pomeni v slovenskem prostoru, nestrpno ga spet čakamo med prvoligaši. Če bi bilo to mogoče, bi bilo najbolje, če bi preskočil razred ... Nadvse cenim trud, ki ga v Kopru vlagajo za želeno vrnitev na nekdanja pota, in prepričan sem, da bom na Bonifiki užival,« je povedal Zlatko Zahović, toda ... »Koper ima moje popolno spoštovanje, zato sem tudi sprejel vabilo. Želim mu obilo uspehov, ampak … Sem Viola in navijaška skupina našega kluba je pobratena z Ribari, zato bodo moje simpatije tokrat na strani Izole,« se je nasmejal snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo.

Članki iz rubrike