phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

nu
nu
9 24.05.2019 19:19:55

ŠOK! Messi SOLZEN stopil pred novinarje in OSUPNIL: Moram povedati! To, kar se je ZGODILO, je ...

Reuters
Lionel Messi se je presenetljivo pojavil na današnji tiskovni konferenci.

Štiri leta ga ni bilo v podobni vlogi, toda na predvečer pokalnega finala, ki ga bosta v soboto ob 21. uri odigrali Barcelone in Valencia, je Lionel Messi sedel pred novinarje. Presenetil s to gesto in presenetil z besedami, kajti o jutrišnjem finalu praktično ni bilo govora, govoril je le o tisti tekmi Liverpool - Barcelona, zaradi katere Barce naslednji konec tedna ne bomo gledali v velikem finalu lige prvakov. Na Messiju je očitno pustila izjemno globok pečat, kajti spregovoril je na neverjeten način. 

"Moram vam povedati. To, kar se je zgodilo, je tako hudo, tako grozno, da ni mogoče razložiti in nikoli ne bo mogoče izbrisati. Pa tudi ne opravičiti. Karkoli bomo naredili na tej finalni tekmi, ne bo spremenilo dejstva, da smo v Liverpoolu poskrbeli za najbolj temen madež. Izgubil sem finale svetovnega prvenstva, a je bilo to huje. Moje razočaranje je večje, kajti imeli smo prednost 3:0, imeli smo vse, pa smo vse zapravili. In to po tem, ko se nam je nekaj podobnega zgodilo leto dni prej," je razlagal. 

"Poraz v finalu svetovnega prvenstva je nekaj groznega, toda to je še huje. Ko smo dobili prvi gol, sem si začel govoriti 'ne, ne more se zgoditi, ne sme se zgoditi'. A se je zgodilo. Izginili smo z igrišča na način, ki ga ni mogoče pojasniti. Nismo obstajali, na igrišču je bila le ena ekipa. Povsem bom iskren: nisem še razmišljal o tekmi, ki me čaka zdaj, in nisem še razmišljal o južnoameriškem prvenstvu. Samo o Liverpoolu lahko razmišljam. Samo o Liverpoolu," je s solzami v očeh osupnil novinarje. 

Ob tem pa vse skupaj pozval, naj še naprej podpirajo Ernesta Valverdeja, trenerja Barcelone, ki bo očitno ostal na svojem položaju tudi v prihodnji sezoni. "Verjemite mi, opravil je fantastično delo. Želim si, upam in pozivam, naj ostane. V Liverpoolu ni mogel narediti nič oziroma je pred tekmo naredil, kar je moral. Krivi smo bili mi, samo mi. In ne morem verjeti, da smo na njegovo delo polili tako grd madež. Nedopustno in neoprostljivo," je zaključil. 

Značke: messi, barcelon, liverpool

Članki iz rubrike