phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

anezi Njena.si

Anezin intimni video v javnost pred koncem šova

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

rb
rb
0 25.05.2019 08:05:19

DODATNE PREMIJE ZA IGRALCE MURE? Odgovor je na dlani, predsednik pa...

Grega Wernig
Danes je za Muro tista tekma, ki jim v tej sezoni lahko da vse ali pa vse vzame.

"Fantje so dali vse od sebe. Niti najmanjšega dvoma ni o tem, da so se trudili po najboljših močeh, žal pa se nam ni izšlo. Priznam, da so občutki malce mešani, ampak dvoboj z Olimpijo je zdaj za nami. Moramo ga pozabiti in se osredotočiti na prihajajočo preizkušnjo," je po ljubljanskem dvoboju povedal predsednik Mure Robert Kuzmič.
Naslednji izziv bo vsekakor nekaj posebnega. In nekaj, česar si še pred nekaj meseci ni drznil napovedati (skoraj) nihče. Muraši in Celjani bodo v neposrednem spopadu v Fazaneriji odločili, kdo bo četrti slovenski predstavnik na mednarodnem prizorišču v prihodnji sezoni. Tribune soboškega stadiona bodo nabito polne, kulisa bo vnovič izjemna. "Vabim navijače, da pridejo v čim večjem številu, naj bodo znova naš 12. igralec, kot že tolikokrat do zdaj. Njihova podpora nam pomeni ogromno, dajejo nam prav posebno energijo, z njihovo pomočjo smo sposobni marsičesa. Brez njih naša zgodba ne bi mogla biti tako uspešna. Še več, pravzaprav ne bi imela pravega smisla. Stopimo skupaj in izkoristimo priložnost, ki se nam je ponudila. Postavimo piko na i uspešni sezoni, češnjo na vrh torte. Skupaj nadgradimo dozdajšnje dosežke," poziva prvi mož črno-belih in dodaja, da vodstvo kluba Alenu Kozarju in soigralcem ni naložilo pritiska uspeha. "Ne, ni potrebe po čem takem. Za nas je najpomembnejše, da smo uresničili osnovni cilj, ampak zakaj ne bi izkoristili nečesa, kar se nam ponuja?"
Ni jih malo, ki so prepričani, da bodo varovance Anteja Šimundže še dodatno motivirale posebne premije. Bo res tako? "Verjemite, da tega ne potrebujejo. Prepričan sem, da bolj motivirani, kot so, sploh ne bi mogli biti. Evropa bi bila najlepša nagrada, poleg tega igralci zelo dobro vedo, kaj jim prinaša Evropa," je na to odvrnil Robert Kuzmič.

Značke: mura, celje

Članki iz rubrike