phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

nu
nu
0 22.05.2019 19:36:57

Ob SLAVJU tudi SLOVO od VELIKANA! Poslovila se je LEGENDA, ki je vijoličastim dala OGROMNO! (video)

alesfevzer.com
Marko Šuler je končal nogometno kariero.

Čeprav je na začetku leta podpisal novo pogodbo z Mariborom, se je Marko Šuler odločil, da je konec. Na dan, ko so vijoličasti prejeli pokal za 15. naslov državnega prvaka, je koroški branilec naznanil slovo od nogometa. Pri šestintridesetih je kopačke obesil na klin in odšel med - legende. Legende Maribora in legende slovenskega nogometa. Leta 2010 je zaigral na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, dres z državnim grbom je nosil 39-krat. V Ljudski vrt se je preselil leta 2014 in sodeloval pri številnih uspehih štajerskega kluba. Z njim je osvojil šest lovorik, tudi štiri naslove državnega prvaka.

Toda že nekaj časa je bilo jasno, da centralni branilec zaradi poškodbe ni več v stanju, ki bi mu dovoljevalo igranje na najvišji ravni. V tej sezoni je odigral 18 tekem, toda v Prvi ligi Telekom Slovenije je bil nazadnje na delu 1. decembra lani na tekmi z Domžalami. Potem je še enkrat - na tekmi s Triglavom - sedel na klop za rezerve, a zaigral ni več. Za Maribor je Šuler odigral okroglih 170 tekem, na katerih se je med strelce vpisal devetkrat.

Marku se lahko le še zahvalimo za vse, kar je dal slovenskemu nogometu. Da bo ostal zapisan v zgodovini le-tega, pa seveda ni nikakršnega dvoma.

Članki iz rubrike