Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
3 18.05.2019 13:07:18

SKRAJNO ODKRITO: Zdelo se mi je, da sodniki SODIJO ZA OLIMPIJO! Kar se je dogajalo po tekmi, pa ...

Jurij Kodrun
Simon Rožman je v velikem intervjuju za Ekipo SN spregovoril o vseh perečih temah slovenskega nogometa.

Seveda se je dotaknil tudi številnih obtožb na račun sodnikov in velikega pritiska, ki jih je nanje naložil predvsem Maribor. Priznal je, da se je zaradi različnih okoliščin tudi njemu zdelo, da slovenski soniki sodijo v koristi Olimpije in da so na to vplivale tudi stvari, ki jih je slišal od drugih. Toda potem je zadevo videl in dojel drugače.

"Z ogromno sodniki smo se po tekmi pogovarjali in tega občutka potem nisem več imel. Včasih, ko si tako 'noter' v tekmi, se ti neke stvari mogoče celo zdijo. Te, da sodniki sodijo v prid Olimpije. Ker jih tudi slišiš in se potem vse skupaj potencira. Če govorim o tem, kar se je dogajalo po tekmah, v normalnem pogovoru, pa tega občutka nisem več imel," je trener Domžal dejal v omenjenem intervjuju in na to temo dodal še nekaj zelo pomembnih misli. 

"Kot trener moram verjeti, da je to tako. Da je stvar poštena. V nasprotnem primeru ne vidim smisla v svojem delu, če bi bile nekatere stvari že vnaprej dogovorjene. Je pa res, da smo v nekih stvareh med tekmo tudi sami dobili občutek, da favorizirajo Olimpijo, a se je ta občutek potem izgubil. Češ da je šlo pač za napake. Primer sodnika Davorja Drečnika. Ves stadion je videl napako, tudi mi smo dali roke gor. On je bil eden redkih, ki je rekel 'Oprosti, zmotil sem se'. In od tistega trenutka naprej ni bilo več nobenega problema, saj se vsak lahko zmoti," je poudaril.

Značke: rožman, olimpija, maribor

Članki iz rubrike