ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Benjamin Dolić, the vocie (4) Njena.si

Presenečenje: Nemčijo bo na Evroviziji zastopal ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

nu
nu
3 16.05.2019 07:20:14

Pred dnevi so vanj metali BAKLE, po slavju pa je MILANIČ OSUPNIL s sporočilom VIOLAM!

Jurij Kodrun
Trenerju Maribora Darku Milaniču je odleglo. Potem ko je sedel na majavem trenerskem stolčku, je na koncu z zadovoljstvom oblekel prav za to priložnost narejeno majico z napisom 'Nazaj v Maribor'.

Ko se je strateg vijoličastih pojavil pred mikrofonom nacionalne televizije, je sprva moral odgovoriti na vprašanje, kaj pomeni ta majica. "Kaj naj pomeni? Da smo prvi," je odločno odvrnil, potem pa kar brez postavljenega vprašanja strnil svoje misli: "Lahko bi marsikaj govoril, ampak bom izpostavil ekipo, ki je najbolj pomembna in ki je popolnoma zasluženo prva. Imeli smo kar nekaj situacij, ko so želeli med nas vnesti živčnost, a so ostali fantje zbrani. Mislim, da je velik plus, da so nam Viole stalno stale ob strani. Čestitam ekipi, ki deluje zelo dobro, in Violam, ki nam dajejo tako veliko podporo."

milanic za televizijo


Kako drugačen je ta naslov prvaka v primerjavi s prejšnjimi?
"Človek pozabi, kako je bil drugi, tretji, četrti ali peti. Spomni se le prvega, ki je bil zelo čustven, in spomni se tega zadnjega. Mislim, da smo prvaki zasluženo. Imamo neverjetno moštvo. Vse te težave, ki so se nam spomladi pojavile, je ta kompaktna ekipa prebrodila. Zasluženo. Čestitke."

Ko bi lahko povedal še kaj zanimivega, so Milaniča igralci 'ugrabili' in ga skoraj sredi stavka odpeljali v svoje okrilje. Prešerno slavje se je začelo in nadaljevalo ...

Članki iz rubrike