merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

Pilot_2_galerija Svet24.si

Vojaški piloti krepko prehiteli zdravnike

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

nu
nu
3 16.05.2019 07:20:14

Pred dnevi so vanj metali BAKLE, po slavju pa je MILANIČ OSUPNIL s sporočilom VIOLAM!

Jurij Kodrun
Trenerju Maribora Darku Milaniču je odleglo. Potem ko je sedel na majavem trenerskem stolčku, je na koncu z zadovoljstvom oblekel prav za to priložnost narejeno majico z napisom 'Nazaj v Maribor'.

Ko se je strateg vijoličastih pojavil pred mikrofonom nacionalne televizije, je sprva moral odgovoriti na vprašanje, kaj pomeni ta majica. "Kaj naj pomeni? Da smo prvi," je odločno odvrnil, potem pa kar brez postavljenega vprašanja strnil svoje misli: "Lahko bi marsikaj govoril, ampak bom izpostavil ekipo, ki je najbolj pomembna in ki je popolnoma zasluženo prva. Imeli smo kar nekaj situacij, ko so želeli med nas vnesti živčnost, a so ostali fantje zbrani. Mislim, da je velik plus, da so nam Viole stalno stale ob strani. Čestitam ekipi, ki deluje zelo dobro, in Violam, ki nam dajejo tako veliko podporo."

milanic za televizijo


Kako drugačen je ta naslov prvaka v primerjavi s prejšnjimi?
"Človek pozabi, kako je bil drugi, tretji, četrti ali peti. Spomni se le prvega, ki je bil zelo čustven, in spomni se tega zadnjega. Mislim, da smo prvaki zasluženo. Imamo neverjetno moštvo. Vse te težave, ki so se nam spomladi pojavile, je ta kompaktna ekipa prebrodila. Zasluženo. Čestitke."

Ko bi lahko povedal še kaj zanimivega, so Milaniča igralci 'ugrabili' in ga skoraj sredi stavka odpeljali v svoje okrilje. Prešerno slavje se je začelo in nadaljevalo ...

Članki iz rubrike