3 dvojčka Dobra karma

To so značilnosti ljudi, ki so rojenu v znamenju ...

damjana golavsek Svet24.si

Znani o ... bonih za dopust

smrt jansizmu-spodaj-bobo Reporter.si

V Ljubljani bi že prišlo do fizičnega nasilja, ...

HMS Gotland, podmornica, Svet24.si

Kaj je skrivno orožje švedskih podmornic?

20200303-00993137 Necenzurirano

Državno podjetje zaposlilo soprogo poslanca SDS

Zala Đurić Ribič Odkrito.si

Zala Đurić Ribič si želi otroka

Natalija Gros, Rok Kunaver Njena.si

Rok Kunaver (Najini mostovi) je dopolnil 40 let

jb
jb
7 16.05.2019 06:33:14

Mandarić, KAJ SE DOGAJA?! Odmevni VEČERJI Z MAMIĆEM v Stožicah sledilo še tole, predsednik Olimpije tokrat ... (foto)

alesfevzer.com
Zanimivo dogajanje na VIP-tribuni ljubljanskega stadiona.

V Ljudskem vrtu so na večnem derbiju med Mariborom in Olimpijo ogledniki Dinama spremljali branilca zeleno-belih Mackyja Bagnacka, včeraj so bili Zagrebčani vnovič na tekmi zmajev. Le da Kamerunec ni igral. Zakaj so torej prišli? Kaj se kuha med Ljubljano in Zagrebom? Ali Olimpijo in Dinamom, če želite.

Pretekli teden je precej prahu med navijači zeleno-belih dvignila fotografija iz Bosne in Hercegovine, na kateri so bili v družbi razvpitega Zdravka Mamića kar predsednik Olimpije Milan Mandarić ter tudi njegova direktorja Elvir Jovanović in Dejan Stamenković. Potem smo izvedeli, da bo Dinamo svoje oglednike poslal na večni derbi, tam so bili predvsem zaradi Bagnacka, včeraj pa so se ljudje iz obeh klubov spet družili. V Ljubljano je pripotovala kar številčna delegacija iz Zagreba, na čelu katere je bil Marko Vukelić – Bimbo. Slednji ima v Dinamu pomembno vlogo, je namreč pomočnik športnega direktorja.

Vukeliću naj bi med drugim družbo delal nekdanji nogometaš Dario Zahora, ki je gole kot član Kopra, Domžal in Interblocka zabijal tudi v Sloveniji, po koncu nogometne kariere pa se je vrnil k matičnemu klubu, pri katerem deluje v skavtski službi. Vsebina pogovorov med obema stranema vsaj uradno ni znana, šušlja pa se, da se kluba vse resneje pripravljata na precej tesno sodelovanje, s katerim bi lahko začela že nemudoma po koncu aktualne sezone.

mandaric vukelic
alesfevzer.com

mandaric vukelic
alesfevzer.com

Članki iz rubrike