Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

smeh Petisvet.si

Počili boste od smeha, ko boste našli sebe

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

jb
jb
7 16.05.2019 06:33:14

Mandarić, KAJ SE DOGAJA?! Odmevni VEČERJI Z MAMIĆEM v Stožicah sledilo še tole, predsednik Olimpije tokrat ... (foto)

alesfevzer.com
Zanimivo dogajanje na VIP-tribuni ljubljanskega stadiona.

V Ljudskem vrtu so na večnem derbiju med Mariborom in Olimpijo ogledniki Dinama spremljali branilca zeleno-belih Mackyja Bagnacka, včeraj so bili Zagrebčani vnovič na tekmi zmajev. Le da Kamerunec ni igral. Zakaj so torej prišli? Kaj se kuha med Ljubljano in Zagrebom? Ali Olimpijo in Dinamom, če želite.

Pretekli teden je precej prahu med navijači zeleno-belih dvignila fotografija iz Bosne in Hercegovine, na kateri so bili v družbi razvpitega Zdravka Mamića kar predsednik Olimpije Milan Mandarić ter tudi njegova direktorja Elvir Jovanović in Dejan Stamenković. Potem smo izvedeli, da bo Dinamo svoje oglednike poslal na večni derbi, tam so bili predvsem zaradi Bagnacka, včeraj pa so se ljudje iz obeh klubov spet družili. V Ljubljano je pripotovala kar številčna delegacija iz Zagreba, na čelu katere je bil Marko Vukelić – Bimbo. Slednji ima v Dinamu pomembno vlogo, je namreč pomočnik športnega direktorja.

Vukeliću naj bi med drugim družbo delal nekdanji nogometaš Dario Zahora, ki je gole kot član Kopra, Domžal in Interblocka zabijal tudi v Sloveniji, po koncu nogometne kariere pa se je vrnil k matičnemu klubu, pri katerem deluje v skavtski službi. Vsebina pogovorov med obema stranema vsaj uradno ni znana, šušlja pa se, da se kluba vse resneje pripravljata na precej tesno sodelovanje, s katerim bi lahko začela že nemudoma po koncu aktualne sezone.

mandaric vukelic
alesfevzer.com

mandaric vukelic
alesfevzer.com

Članki iz rubrike