franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
1 09.05.2019 10:34:47

ANTE ŠIMUNDŽA: Če bi se to zgodilo, sodelovanja NE BI PODALJŠALI! Ne bi bilo osnove …

Jurij Kodrun
Trener Mure o novi pogodbi s soboškim prvoligašem.

V torkovem večeru so si navijači Mure naposled oddahnili, ko so iz Fazanerije sporočili, da je Ante Šimundža podpisal novo dveletno pogodbo.


"Zame je bilo najpomembnejše, da nadaljujemo z ambicioznostjo, z željo po napredku. Tako igralska zasedba kot klub. Na vseh področjih, kakopak v razumnih mejah. Kolikor je to v okviru okoliščin, v katerih delujemo, pač mogoče. Ne smemo se zadovoljiti z doseženim, ne smemo se zanašati na pretekle rezultate, temveč si iz dneva v dan prizadevati, da bi bili boljši. To je to, kar me zanima oziroma s čimer sem v prvi vrsti pogojeval nadaljevanje sodelovanja. Želim si, da bi delali korake naprej, kar je seveda povezano s konkurenčno ekipo. To je bilo ključnega pomena. Moji in pogledi vodstva se ujemajo in razplet je takšen, kot je," je pojasnil mariborski strokovnjak na črno-beli klopi..

Negotovost je trajala kar nekaj časa, v soboškem prvoligašu so se v preteklem obdobju pogovorom o pogovorih za podpis nove pogodbe najraje izogibali. "Vemo, kaj je bil naš primarni cilj, in vsi skupaj smo bili v največji meri osredotočeni na to, da bi ga uresničili. To je bila velika želja vseh nas, ki ji je bilo vse podrejeno, navsezadnje je bilo to pomembno tudi z vidika pogovorov o novi pogodbi. Na ta način smo imeli na mizi 'čiste karte', poleg tega sam na vse skupaj gledam tako, da bržčas ne moreš pričakovati podaljšanja sodelovanja, če ne bi dosegli rezultatskega namena. Ni prave osnove za kaj takega, to je zelo preprosto. Sicer pa smo se najprej nekaj časa 'tipali', ko smo enkrat sedli skupaj, je bilo vse rešeno v zelo kratkem času," pravi Ante Šimundža.

CELOTEN POGOVOR S TRENERJEM MURE, V KATEREM JE SPREGOVORIL TUDI O FINANČNIH VIDIKIH POGODBE, LIGI PRVAKOV IN ŠE ČEM, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike