Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2019 07:41:31
Deli članek:

Ne Moura, TO je pravi JUNAK Tottenhama: Kar je trener Spursov storil po tekmi, je NEPRECENLJIVO! (video)

Reuters

Čeprav ves svet govori o Lucasu Mouri, strelcu treh zadetkov, ki so Tottenham popeljali v finale lige prvakov, pa je skriti junak pravzaprav trener Mauricio Pochettino.

Argentinski strokovnjak, ki so si ga zelo želeli tudi pri madridskem Realu, je namreč brez zapravljenega centa pred začetkom letošnje sezone svojo ekipo uspel popeljati do finala lige prvakov in to mu je uspelo kljub odsotnosti najboljšega igralca, Harryja Kana, ki je trenutno poškodovan.

"Hvala nogometu," so bile prve besede Pochettina po koncu tekme, toda trajalo je kar nekaj časa, da je Argentinec sploh stopil pred kamere in mikrofone. Po koncu tekme se je namreč povsem zlomil, zajokal je na zelenici, jokal je v objemu svojih varovancev in zajokal je tudi med dajanjem intervjujev ter tako v hipu postal kralj ljudskih src. "Vsi igralci so si zaslužili ta rezultat. Vso so junaki, Lucas Moura pa je super junak. Za njim je odličen teden, privoščim mu to. Za nami je pet let muk, zdaj pa smo dobili priložnost, da igramo v finalu lige prvakov," je povedal čustveni Argentinec.