ženska vesolje Dobra karma

Sade sati prinaša težavne čase, a se ga ni ...

damjana golavsek Svet24.si

Znani o ... bonih za dopust

B60K5200 Reporter.si

Kliči šefa Udbe na pogovor! Rado Pezdir ...

reportaža Svet24.si

Obisk romskega naselja Brezje pri Novem mestu: Kot...

20200303-00993137 Necenzurirano

Državno podjetje zaposlilo soprogo poslanca SDS

96258281_137418234560540_3818889268535166282_n Odkrito.si

Jelena Karleuša: »V živo sem še lepša!«

miha in pia Njena.si

Čuk Miha spregovoril o poroki

ba
ba
0 25.04.2019 20:46:45

EPSKI odziv DARETA VRŠIČA na komentar o njegovi MOJSTROVINI v Fazaneriji

Grega Wernig
Izkušeni Apačan je bil prvo ime sredinega obračuna med Muro in Mariborom v prekmurski prestolnici.

Maribor si je v sredo v Murski Soboto zagotovil uvrstitev v finale pokalnega tekmovanja, trenutek odločitve pa se je zgodil v četrti minuti nadaljevanja, ko je natančno vodeni projektil Dareta Vršiča z več kot 20 metrov končal v levem zgornjem kotu nemočnega Matka Obradovića. Mojstrovina vredna večkratnega ogleda!

"Žoga se je odbila kar precej od mene, toda videl sem, da je veliko prostora, da okrog nje ni bilo nobenega igralca. Lepo je padala in se odbijala. Ciljal sem tja, kjer je končala. Žogo sem zadel, kot sem si želel," je vrhunec sredinega večera opisal Dare Vršič.

Nekateri so ga zbadali, da se je mogoče vendarle zgodilo bolj po naključju. In da bi vse skupaj lahko uvrstili v rubriko 'Osterčev gol'. Saj veste … Romunija za Bežigradom, poskus podaje z leve strani in spektakularen zadetek … "Ma, kaj ste nori!" se je smehljaje, vendar odločno odzval izkušeni vezist, ki ne dvomi o tem, da se je v finale uvrstila boljša ekipa. "Muri v seštevku obeh tekem nismo pustili veliko. V največjem delu smo nadzirali potek dogodkov, taktično smo dobro stali na igrišču tako doma kot v gosteh. Morda je izjema le nekaj minut v končnici dvoboja v Murski Soboti, ko so imeli gostitelji nekaj strelov in določene priložnosti. Razen tega praktično nič. Ko smo imeli žogo v svoji posesti, se je dalo storiti marsikaj. Kakšno akcijo bi lahko končali tudi bolje, lahko bi dosegli še kakšen gol. Povsem zasluženo smo se uvrstili v finale, kjer se bomo spet borili z našim rivalom."

Članki iz rubrike