Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 19. julija

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

Zbiranje zamaškov Ignac Fabjanič Svet24.si

Habjanič našel rešitev za dobrodelne zamaške

Damjan Murko Njena.si

Damjan Murko redko spi doma

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

nu
nu
0 20.04.2019 10:29:04

Trener Olimpije VRGEL KOST ZA GLODANJE! Naj vam povem, kaj bi storil, če bi me poklical Zahović ..

Safet Hadžić je ljubljenec navijačev Olimpije.

Dežurni gasilec Safet Hadžić je še tretjič v eri Milana Mandarića sedel na klop Olimpije. Vnovič kot nekdo, ki mora pogasiti požar, ki mora stabilizirati povsem razglašeno ljubljansko vrsto. In spet je Hadžić svoje delo začel odlično, z zmagama nad Aluminijem in Gorico.

V intervjuju za Siol je Hadžić govoril o svoji ljubezni do Olimpije, odgovoril pa je tudi na eno zelo posebno vprašanje. Kaj bi storil, če bi na mizo dobil ponudbo Maribora. "Cenim Maribor, cenim Zlatka Zahovića, ogromno so naredili za slovenski nogomet, ampak med nami obstaja rivalstvo. Težko bi se odločil, da bi postal trener vijoličastih. Seveda pa, če ne bi bil iz Ljubljane, bi z veseljem sprejel ponudbo za trenerja Maribora," je dejal Hadžić. 

Strateg Olimpije je povedal, da je dobil v zadnjem času kar nekaj ponudb slovenskih prvoligašev, a da ponudbe Maribora ni bilo med njimi. "Nisem še na tej ravni, da bi morda izbirali mene," je ostal skromen Hadžič. Tako kot je ostal skromen tudi pri opazki, da bi Maribor, če bi vzel Hadžića, zadal velik udarec Ljubljančanom, saj ga imajo navijači radi. "Ali pa tudi ne. Razmišljam, govorim kot klub. Ne, da me imajo radi, ampak da bi bili bolj razočarani, če bi mogoče šel v Maribor. Imam neko spoštovanje do teh ljudi, oni pa do mene. Verjamem, da bi bili razočarani. Da bi pa to bila velika tragedija, pa ne. Sem realen, če me razumete," je zaključil Hadžić.

Članki iz rubrike