Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
0 16.04.2019 11:03:37

Ozračje se OGREVA! Iz FAZANERIJE so poslali MARIBORU jasno sporočilo ...

Aleš Cipot/Fotolens
Na ravnici so začeli odštevati dneve do povratnega pokalnega dvoboja z vijoličastimi.

Po zmagi v Celju, s katero so muraši nadaljevali uspešni niz rezultatov, so se Ante Šimundža in njegovi varovanci po prostem ponedeljku v torek spet zbrali v Fazaneriji in se začeli pripravljati na naslednji izziv, v soboto bodo gostovali v gorenjski prestolnici pri Triglavu.

Navijači in marsikatera klubska služba črno-belih pa se že spogledujejo tudi z naslednjo domačo preizkušnjo, ki bo nekaj posebnega. Prihodnjo sredo (24. aprila ob 19.30) je namreč v Murski Soboti na sporedu povratna polfinalna tekma pokalnega tekmovanja med Muro in Mariborom. V Ljudskem vrtu so si vijoličasti zagotovili gol prednosti (1:0), toda Prekmurci verjamejo, da so se še vedno sposobni uvrstiti na zaključni obračun v Celju.

Medtem se je začela tudi že predprodaja vstopnic, ki so jo črno-beli napovedali z: "Za finale ide!" in navijačem poslali naslednje sporočilo: "Bliža se že povratna tekma polfinala Pokala Slovenije med Muro in Mariborom. Vijolični so si sicer na domačem igrišču priigrali minimalno prednost, ampak pred nami je še vsaj 90 minut nogometa na verjamemo polni Fazaneriji. Zdaj je čas, da stopimo skupaj, napolnimo Fazanerijo in damo vetra v krila našim nogometašem za preboj v veliki finale."

Predprodaja vstopnic vsak dan med 14. in 19. uro poteka v baru na stadionu Fazanerija, prav tako so v predprodaji karte za naslednja domača prvenstvena dvoboja prav tako proti Mariboru (28. aprila) in Rudarju (5. maja). Posamične vstopnice za vse tekme so na voljo po standardnih cenah; glavna tribuna: 10 evrov; ostale tribune: 8 evrov; otroška vstopnica: 4 evre. Na dan tekme bodo dražje; glavna tribuna: 12 evrov; ostale tribune: 10 evrov, otroška vstopnica: 5 evrov.

Na voljo je tudi ’paket 2x Maribor + Rudar’, ki vstopnice za tri tekme ponuja po nižjih cenah. Ob nakupu obeh vstopnic za tekmi z Mariborom boste namreč vstopnico za tekmo z Rudarjem dobili po polovični ceni. Cene paketov; glavna tribuna 25 evrov; ostale tribune: 20 evrov; otroška vstopnica: 10 evrov.

Članki iz rubrike