Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.04.2019 08:41:16
Deli članek:

Petek je v Ljubljani dan za - MENJAVO TRENERJA! Pevnik ODŠTEVA URE, zamenjava že IZBRANA

Jurij Kodrun

Robert Pevnik zapušča klop OIimpije.

Potem ko je Olimpija na gostovanju le remizirala z Muro, je v upravi ljubljanskega kluba padla dokončna sodba o usodi trenerja Roberta Pevnika. In kot stvari stojijo v tem trenutku, dvomov ni: petek je dan za menjavo trenerja! Novo. Pevnik se bo moral posloviti, čeprav je izgubil le enkrat. Toda potem ko na tekmah z Rudarjem in Muro ni uspel slaviti, je bila njegova usoda zapečatena.

Kot smo ekskluzivno poročali že v ponedeljek, bo v prihodnje na klopi zmajev spet sedel kdo drug kot Safet Hadžić. Slednji je v eri Milana Mandarića že dvakrat vodil Olimpijo. Prvič v sezoni 2016/17, drugič v tej sezoni, ko je vajeti prevzel za kratek čas po slovesu Aleksandra Linte in pred prihodom Zorana Barišića. Zdaj bo spet glavni na klopi, predvidoma vsaj do konca sezone.

Ob tem se poraja vprašanje, kakšna usoda čaka športnega direktorja Fabijana Komljenovića. Tudi slednji bo bržčas moral plačati davek za zadnje dogodke, toda po vsej verjetnosti bo vsaj za zdaj še ostal v klubu.

Olimpija naj bi najnovejše spremembe v strokovnem štabu članske ekipe javnosti sporočila v popoldanskih urah. Skupaj s Pevnikom naj bi se poslovila tudi njegov pomočnik Boštjan Miklič in trener vratarjev Boško Bošković. Zamenjala naj bi ju Milan Anđelković, trener kadetov, in Dino Šeremet. Slednji je že bil trener vratarjev članske ekipe, po prihodu Pevnika pa se je preselil k mladincem.