mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 12.04.2019 07:48:18

Soigralec bivšega VRATARJA OLIMPIJE kot naslednik VELIKEGA SARME?! Inter se že pripravlja na dan, ko ...

Profimedia
Kdo bo pri Interju zamenjal Samirja Handanovića, ko se bo slednji odločil za slovo?

Čeprav je star že 34 let, še vedno blesti. Vseeno pa ni več rosno mlad, zato ne preseneča, da so v Interju že začeli načrtovati življenje po Samirju Handanoviću. Italijanski mediji poročajo, da so Milančani v beležki označili predvsem dva vratarja, ki bi lahko bila dovolj dobra za to, da bi stopila v zares velike Slovenčeve čevlje.

Prvi je Andrei Radu, 21-letni soigralec Roka Vodiška v Genoi, ki ga je leta 2013 v Italijo pripeljal prav Inter. Ko je Radu odšel v Genovo, so Milančani zadržali predkupno pravico, Romuna si lahko zagotovijo za 10 milijonov evrov. Če bi se Radu res vrnil na San Siro, bi bila to morda tudi dobra novica za Vodiška. Slednji po slovesu od Olimpije pač še čaka na ognjeni krst. Tudi zato, ker Radu brani na res visoki ravni ...

andrei radu
Andrei Radu
Profimedia

Drugi kandidat je 24-letni Alessio Cragno, ki si v Cagliariju deli garderobo z nekdanjim slovenskim reprezentantom Valterjem Birso. Cragno je kariero začel pri Brescii, potem je igral tudi za Lanciano in Benevento, v preteklosti je zbral 11 nastopov za italijansko reprezentanco do 19 let, 12-krat je zaigral tudi za selekcijo do 21 let. Septembra lani ga je Roberto Mancini vpoklical tudi v člansko izbrano vrsto, za katero pa še ni debitiral.

Kljub vsemu ne gre pričakovati, da bo Handanović kmalu zapustil svoje mesto med vratnicama Interja. Pogodba ga z nerazzurri veže vse do leta 2021, prav tako je pred časom Handanović javno priznal, da želi igrati vsaj do svojega 40. rojstnega dne.

Alessio Cragno
Alessio Cragno
Profimedia

Članki iz rubrike