Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 12.04.2019 08:08:53

GROZLJIVO! Nejc Vidmar po hudem trku OBLEŽAL KOT POKOŠEN, kar je sledilo, je OSUPNILO Slovenijo (foto+video)

alesfevzer.com
V četrtek zvečer sta se v Murski Soboti pomerila Mura in Olimpija.

Da se je Olimpija iz Murske Sobote vrnila neporažena - tekma z Muro se je končala 0:0 -, ima zasluge tudi Nejc Vidmar. Vratar Ljubljančanov je nekajkrat dobro posredoval, pravo požrtvovalnost pa je pokazal ob koncu tekme. Po predložku pred gol se je pognal na žogo in jo izbil izpred gola, toda ob tem je silovito trčil z branilcem domače ekipe Špirom Peričićem. Nogometaša sta se zabila z glavama, Vidmar je obležal kot pokošen.

peričić vidmar
alesfevzer.com

Na zelenici je zavladala panika, nanjo so nemudoma stekli zdravniki. Zdelo se je, da je Vidmar staknil hudo poškodbo glave, na klopi si je Matija Orbanić, rezervni vratar Olimpije, že nadel dres in rokavice. Menjava je bila že pripravljena, ko ... Ko je sledilo nekaj povsem nepričakovanega.

Vidmar se je namreč dvignil na noge in - nadaljeval s tekmo! Ljudje niso mogli verjeti, kaj se dogaja, prepričani so, da bo v najboljšem primeru Vidmar sam odšel z igrišča. Ali pa da ga bodo morali celo odpeljati v bolnišnico ... Zdravniki so mu sicer povili glavo, več kot očitno je bilo, da je bil udarec res silovit, buška pa precejšnja. Toda kljub temu je Vidmar stisnil zobe in pokazal, kako požrtvovalen nogometaš je. In vnovič dokazal, da bi za svojo Olimpijo preprosto naredil - vse.

peričić vidmar
alesfevzer.com

Tekmo v Fazaneriji je nato odigral do konca, kaj bodo pokazale podrobne zdravniške preiskave, pa bomo šele videli. A če je utrpel lažji pretres možganov oziroma kaj podobnega, to res ne bi smelo biti presenečenje. Trk je bil resnično grozljivo silovit.

Če vam videa ne prikaže, si ga oglejte tukaj!

Članki iz rubrike