Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
6 29.03.2019 13:18:39

Za Kevina Kampla bodo PREMIKALI GORE! Posebna KEKOVA AKCIJA, v boj gre LEGENDA slovenskega nogometa!

Nikola Miljković
Se bo Kevin Kampl vrnil v slovensko reprezentanco?

Nekajkrat ga ni bilo, ker je bil poškodovan, nekajkrat je manjkal, ker je bil v sporu s selektorji, potem je pred meseci obelodanil: "To je konec!" Kevin Kampl je končal reprezentančno kariero, toda ali se bo kljub temu morda vrnil v dres Slovenije? Selektor Matjaž Kek je že namignil, da bo naredil vse, kar bo v njegovi moči, da si bo vezist premislil. In da na Nogometni zvezi Slovenije mislijo še kako resno, priča tudi informacija, da bo Kampla poskušal prepričati kar legendarni Milivoje Novaković! In slednji pravi, da se bo "raztrgal na pol", da mu bo uspelo.

"O tem sva se s selektorjem že pogovarjala, a naj ostane med nama, kaj točno sva govorila. Imamo željo, da se vrne. V preteklosti se nam je že prevečkrat dogajalo, da smo se prehitro odrekali nogometašem. Prepričan sem, da ni rekel zadnje. Potrebujemo ga. Pozabimo na to, kaj je bilo. Vse bomo naredili, da ga vrnemo nazaj. Zavihali bomo rokave, odšli v Nemčijo in ga skušali prepričati," je v pogovoru za Sportal povedal drugi najboljši strelec slovenske reprezentance vseh časov (32 golov na 80 tekmah).

Nekdanji nogometaš Kölna, ki je kariero sklenil v dresu Maribora, je še odločno dodal: "Če bo treba, bom premaknil goro, da ga pripeljem nazaj. Krvavo ga potrebujemo. Z Janom Oblakom, Josipom Iličićem in Kevinom Kamplom bo to povsem druga zgodba. Razumem ga, da je imel težave. Dogajalo se mu je marsikaj v osebnem življenju, potem še slabi rezultati in slabo vzdušje okoli reprezentance, a zdaj je pred nami povsem druga zgodba. Vem, da je velik profesionalec. Že vrsto let igra v Nemčiji, tam drugače ne more biti, to dobro vem, saj sem bil v Nemčiji tudi sam. Seveda se je treba pogovoriti tudi z nekaterimi igralci, a mislim, da s tem ne bo težav. Če pokaže željo, če bo kazal pravi odnos, v kar ne dvomim, tako kot seveda ne dvomim niti v njegovo kakovost, potem se bo vrnil nazaj, a počakajmo."

kampl novakovic
Nikola Miljković

Članki iz rubrike