alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

4_luka basi raay Svet24.si

Luka Basi med karanteno končno nadoknadil čas za...

protesti, zda, george-floyd, 30.-5 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ob vse bolj nasilnih protestih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

POLKAHOLIKI (SOBICA)-67 Najstnica.si

Nesreča med snemanjem videospota

nu
nu
6 29.03.2019 13:18:39

Za Kevina Kampla bodo PREMIKALI GORE! Posebna KEKOVA AKCIJA, v boj gre LEGENDA slovenskega nogometa!

Nikola Miljković
Se bo Kevin Kampl vrnil v slovensko reprezentanco?

Nekajkrat ga ni bilo, ker je bil poškodovan, nekajkrat je manjkal, ker je bil v sporu s selektorji, potem je pred meseci obelodanil: "To je konec!" Kevin Kampl je končal reprezentančno kariero, toda ali se bo kljub temu morda vrnil v dres Slovenije? Selektor Matjaž Kek je že namignil, da bo naredil vse, kar bo v njegovi moči, da si bo vezist premislil. In da na Nogometni zvezi Slovenije mislijo še kako resno, priča tudi informacija, da bo Kampla poskušal prepričati kar legendarni Milivoje Novaković! In slednji pravi, da se bo "raztrgal na pol", da mu bo uspelo.

"O tem sva se s selektorjem že pogovarjala, a naj ostane med nama, kaj točno sva govorila. Imamo željo, da se vrne. V preteklosti se nam je že prevečkrat dogajalo, da smo se prehitro odrekali nogometašem. Prepričan sem, da ni rekel zadnje. Potrebujemo ga. Pozabimo na to, kaj je bilo. Vse bomo naredili, da ga vrnemo nazaj. Zavihali bomo rokave, odšli v Nemčijo in ga skušali prepričati," je v pogovoru za Sportal povedal drugi najboljši strelec slovenske reprezentance vseh časov (32 golov na 80 tekmah).

Nekdanji nogometaš Kölna, ki je kariero sklenil v dresu Maribora, je še odločno dodal: "Če bo treba, bom premaknil goro, da ga pripeljem nazaj. Krvavo ga potrebujemo. Z Janom Oblakom, Josipom Iličićem in Kevinom Kamplom bo to povsem druga zgodba. Razumem ga, da je imel težave. Dogajalo se mu je marsikaj v osebnem življenju, potem še slabi rezultati in slabo vzdušje okoli reprezentance, a zdaj je pred nami povsem druga zgodba. Vem, da je velik profesionalec. Že vrsto let igra v Nemčiji, tam drugače ne more biti, to dobro vem, saj sem bil v Nemčiji tudi sam. Seveda se je treba pogovoriti tudi z nekaterimi igralci, a mislim, da s tem ne bo težav. Če pokaže željo, če bo kazal pravi odnos, v kar ne dvomim, tako kot seveda ne dvomim niti v njegovo kakovost, potem se bo vrnil nazaj, a počakajmo."

kampl novakovic
Nikola Miljković

Članki iz rubrike