nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
8 21.03.2019 11:01:26

Športni direktor Olimpije želi 'hrvatizirati' ljubljanski klub! Ne boste verjeli, kaj bo storil!

Martin Metelko
Bo v Olimpiji odslej še več Hrvatov?

Športni direktor Olimpije Fabijan Komljenović je za Večernji list odgovarjal na vprašanja o Olimpiji. In med drugim spregovoril tudi o tem, da želi v zmajevem gnezdu imeti izjemno nogometno šolo, boljšo celo od tiste iz Dinama. 

"Moja poslovna strategija je zgraditev mladinske šole. Pravi trenerji, ki bodo selekcionirali mlade igralce za prvo ekipo oziroma za prodajo na evropskem tržišču. Želim narediti akademijo, ki bo najboljša v regiji. Želim celo premagati Dinamo. Najpomembnejša bo selekcija trenerjev. Ne bojim se izzivov. Pripeljali bomo najkakovostnejše igralce v celi regiji. Poskušali bomo biti najhitrejši," je dejal Komljenović. In namignil, da bo angažiral hrvaške trenerje. "Seveda bom angažiral tudi hrvaške trenerje. Imamo vrhunske strokovnjake, toda ne morem vse kar takoj zamenjati. Moja prioriteta je preizkusiti izobražene, mlade slovenske strokovnjake, ki bodo razvijali slovenski nogomet. Slovenija mi je dala priložnost, zato želim nekaj narediti in za seboj nekaj pustiti. Zadovoljen bi bil, če bi pustil za seboj red in disciplino. Naj govorijo, da je Hrvat Komljenović nekaj naredil," pravi športni direktor Olimpije. 

Ki bi lahko v člansko moštvo pripeljal še kakšnega Hrvata. V tem trenutku za Olimpijo igrajo Dino Štiglec, Antonio Lukanović in Matija Orbanić. "Seveda so mi zanimivi hrvaški nogometaši. Toda v tem trenutku raziskujem slovensko tržišče," je še dejal Komljenović. 

Članki iz rubrike