katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 24. aprila

duhovno privlačnost Petisvet.si

6 načinov, da postanete magnet za pozitivno!

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

MsFan Svet24.si

Pet dni je bila ukleščena v avtu

tina maze2 Njena.si

Tina Maze razkrila intimo svoje družine

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

nu
nu
0 20.03.2019 20:52:44

NAJEŽILA SE VAM BO KOŽA! Kako so se v Argentini poklonili nesrečnemu Emilianu Sali (foto)

Profimedia
Tragedija argentinskega nogometaša Emiliana Sale, ki je tragično preminul v letalski nesreči, je dobila svoj epilog tudi v njegovi rodni Argentini.

Sala je bil iz province Santa Fe v Argentina. Sala je pustil pečat v Španiji, ko je igral za Club Soledad, v Franciji, ko je brcal za Orleans, Niort in nazadnje Nantes. Toda preden je lahko zaigral prvo tekmo za novi klub Cardiff, se je tragično ponesrečil.

Zdaj pa so se spominu na Salo poklonili tudi pri njegovem matičnem klubu San Martín de Progreso, ki igra v regionalni ligi Liga Esperacina de Fútbol v Santa Feju. Sala se je klubu pridružil pri štirih letih in v njegovo čast so pri klubu izdelali spominski dres, ki bo počastil njegov spomin. Dres je v značilni rdeče-črni klubski barvi s 93 tankimi črtami, ki so simbol za 93 zadetkov Sale, ki jih je dosegel v profesionalni karieri. Na hrbtni strani dresa je fotografija Sale z napisom: "Toujours Emi por siempre". San Martin se je tudi odločil, da preimenujejo njihov stadion v stadion Emiliana Sale, na sobotni tekmi pa je imela Salina družina čast, da izvede začetni udarec. 

Članki iz rubrike