Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
8 17.03.2019 08:21:14

Na Maribor so kar POZABILI! Bizarna tiskovna konferenca in HUD SPODRSLJAJ OLIMPIJE! V resnih klubih bi padale glave ...

Martin Metelko
Po večnem derbiju je sledilo pestro dogajanje.

Iz ustaljenega in povsem preprostega postopka so naredili - KAOS! V nogometnem klubu iz Ljubljane bi se morali resno vprašati, kdo ni opravil svojega dela, potem ko je večnem derbiju med Olimpijo in Mariborom sledila prava burleska. Ali farsa, če želite. Z močnim pridihom bizarnega. Olimpija je namreč po tekmi novinarsko konferenco organizirala zgolj - zase! Ustaljena praksa je takšna, da ponavadi pred novinarje prideta trenerja obeh klubov. Tokrat je le Robert Pevnik. Ko je trener zmajev odgovoril na vprašanja sedme sile, se je v družbi sekretarja kluba Boštjana Gasserja poslovil od zbrane druščine.


Potem sta v medijsko sobo prišla tudi trener Maribora Darko Milanič in tiskovni predstavnik vijoličastih Stipe Jerić, iz ljubljanskega tabora pa tam ni bilo nikogar več! "Kdo bo vodil tiskovno konferenco?!" je sprva zmedeno vprašal Jerić, ko so mu novinarji v smehu odgovorili, naj jo kar on. "Stipe, to ni tvoje delo," je posegel Milanič. V prostoru je bilo zaznati precej nelagodja, vse skupaj je trajalo še kar nekaj časa, nakar je eden od novinarjev vprašal: "Kaj bomo zdaj?! Lahko sprašujemo?!" Bizaren zaplet je rešil Milanič: "Lahko. Vprašajte. Vsi boste dobili odgovore."

Da si resen in urejen klub nečesa takšnega nikdar ne bi smel privoščiti, ni nobenega dvoma. In da bi v resnem klubu zaradi takšnega spodrsljaja padale glave, ni dvoma. A Olimpija je pač Olimpija. Klub tisočerih svetovalcev in bore malo ljudi, ki bi znali preprečiti takšne stvari. Stvari, ki kakopak temno luč mečejo zgolj in samo na Olimpijo ...

Članki iz rubrike