900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 17.03.2019 07:35:58

PREMETENI Darko Milanič! PENAL?! Da ne bi bil SPET KAZNOVAN, je uporabil kar besede bivšega DIREKTORJA OLIMPIJE!

Grega Wernig
Darko Milanič o spornem trenutku tokratnega večnega derbija.

Sobotni večni derbi med Olimpijo in Mariborom ni postregel z zadetki. Je sicer z nekaj priložnostmi, teh je imela več Olimpija, hkrati tudi s sporno odločitvijo sodnika Damirja Skomine. Koprčan svojega dela načeloma ni opravil slabo, a se mu je pripetila napaka, ki mu ne more biti v ponos. V prvem polčasu bi preprosto moral pokazati na belo točko, ko je Macky Bagnack po strelu Luke Zahovića igral z roko. Razlogov, zakaj bi se Skomina odločil kakorkoli drugače, kot da bi pokazal na belo točko, preprosto ni bilo. No, morda je slabo videl ... Kakorkoli, enajstmetrovke ni bilo in Mariborčani imajo zdaj dober razlog za nezadovoljstvo. Nezadovoljen je bil tudi Darko Milanič, a se je tokrat raje ugriznil v jezik ob vprašanju o sojenju.


Ko je v mešani coni pod stadionom v Stožicah v njegovi smeri poletelo vprašanje, kako komentira odločitev Skomine, ki ni pokazal na belo točko, je Milanič diplomatsko odgovoril: "Ravno sem si ogledal posnetek dogodka. Rekel bom le tole, da se strinjam z oceno strokovnega komentatorja v studio." Zanimivo je, da je bil tokrat strokovni komentator kar - Nenad Protega! Torej nekdanji športni direktor Olimpije ... In kaj je rekel Protega? "Po tem posnetku bi lahko rekel, da je bil Maribor oškodovan."

Kaj si torej misli Milanič, ni dvoma. Zakaj pa se je tokrat raje ugriznil v jezik, pa je kakopak jasno. Nogometna zveza Slovenije ga je nedolgo tega že kaznovala zaradi udrihanja po sodnikih. Če bi spet povedal kaj sočnega, bi bila kazen zagotovo zgolj hujša. Pa se je raje zadržal. In sila spretno in premeteno vseeno povedal, kar je želel povedati.

Članki iz rubrike