Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 14.03.2019 09:45:14

Navijači so ZASKRBLJENI: Trener slovenskega prvoligaša ZAPUSTIL klub

alesfevzer.com
Potem ko so sredi novembra prekinili sodelovanje z Alenom Ščulcem, so se odgovorni v Krškem odločili, da bo ekipo do konca jeseni vodil njegov dotedanji pomočnik Radovan Karanović.

Slednji je že vrsto let zaposlen v klubu in odlično pozna razmere v njem, toda sledilo je kar precejšnje presenečenje, ko so se za sodelovanje dogovorili še z Milanom Đuričićem, ki je prevzel vlogo svetovalca.

Tudi pozimi se na trenerskem mestu ni spremenilo nič in omenjeni dvojec je pošteno zavihal rokave ter se lotil zelo zahtevnega projekta, imenovanega obstanek v ligi. Številne težave, s katerimi se v zadnjih mesecih ubadajo na Stadionu Matije Gubca, so seveda še dodatno otežile delo. V prestopnem roku so se zgodile številne kadrovske spremembe, odšlo je kar nekaj članov prve ekipe, na drugi strani so prišli igralci, ki so bili za večino ljubiteljev nogometa in navijače Krškega prava neznanka, neke vrste nogometni anonimneži.

V uvodnih treh krogih je Krško pokazalo, da je na trenutke lahko konkurenčno. Osvojena točka v dvobojih z Olimpijo, Rudarjem in Celjem je manj od pričakovanj, poleg tega pa se ni izšlo po njihovih željah niti na tekmah konkurentov v boju za obstanek, tako da je stvar postala že zelo resna. Šest točk zaostanka za devetim mestom ne obeta prav nič dobrega, čeprav je nedeljski remi s Celjem prinesel vsaj nekaj pozitivnega, toda navijači so se ustrašili, da je spet nekaj narobe, ker na klopi Krškega niso videli Milana Đuričića. Prvo vprašanje, ki jim je prišlo na misel, je bilo, kje je hrvaški strokovnjak. Milana Đuričića smo ujeli v njegovem Osijeku. "Od petega marca sem doma, zaradi zdravstvenih težav ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ŠPORTNEGA DNEVNIKA EKIPA SN IN NA TRAFIKA24.SI.

077-8-djuricic (V KROGU) af
ALESFEVZER.COM

Članki iz rubrike