Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2019 11:30:06
Deli članek:

DRAMA se nadaljuje, tudi zaradi HANDANOVIĆA: Icardi ne igra, s to zahtevo še dodatno RAZBURJA NAVIJAČE!

Profimedia

Sloviti italijanski športni dnevnik razkril, kakšne zahteve ima Mauro Icardi.

Mauro Icardi že lep čas ni zaigral za Inter. Slednji ga še kako potrebuje, a Argentinec ne igra, ker naj bi bil poškodovan, čeprav v klubu trdijo, da je z njim vse v najlepšem redu.

Vse se je začelo pred časom, ko je zvezdniški napadalec za povrh vsega ostal brez kapetanskega traku, ki so ga v klubu dodelili slovenskemu vratarju Samirju Handanoviću. Po tem dogodku so se pojavili namigi, da se ne bo vrnil v ekipo, dokler mu ne vrnejo kapetanski naziv.

A Gazzetta je razkrila, kaj se dogaja z Icardijem. Slednji je vodstvu predstavil svoje zahteve, za katere pričakuje, da jih bodo v klubu izpolnili. V nasprotnem primeru bo še naprej bojkotiral tekme in treninge. "Napadalec ne zahteva nazaj kapetanskega traku, radi bi zgolj pojasnilo, zakaj je ostal brez njega in zakaj ga je dobil Samir Handanović. Razlogi naj bodo javno objavljeni. Poleg tega si želi, da klub javno razkrije, da Icardi ni kriv za razdor, ki naj bi nastal v slačilnici," pisanje Gazzette danes povzemajo številni mediji iz Evrope.