Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 09.03.2019 09:59:59

ŠOKANTNE OBTOŽBE na račun nekdanjega igralca in nekdanjega trenerja OLIMPIJE! "Maltretiral me je in mi grozil z batinami!“

lazovic nm
Izpoved srbskega nogometaša, ki v zelo slabo luč meče dva nekdanja člana ljubljanske Olimpije.

Stefan Šćepović se je razgovoril o časih, ko je nosil dres madžarskega Videotona. V Szekesfehervarju mu je družbo delalo kar nekaj rojakov, vseeno pa je bilo življenje vse prej kot prijetno. Pravzaprav mu ga je grenil prav eden izmed rojakov. Šćepović ga sicer ni imenoval, toda iz njegovih besed je razvidno, da gre za Danka Lazovića, nekoč (nesojenega) člana Olimpije.

V pogovoru za poljske medije je Šćepović odprl dušo. "Jezen sem, ko se spomnim, kaj vse sem moral prestati na Madžarskem. Nisem imel problema z nikomer, je pa imel en igralec problem z mano. To je bil Srb, ki danes ne igra več nogometa." Lazović se je upokojil po lanski sezoni.


"Stalno me je napadal iz samo njemu znanih razlogov. Vpil je "Udaril te bom, napravil ti bom pekel v slačilnici, mamo ti j**em!" Na začetku sem ga poskušal pomiriti, mu govoril, da ne rabi tako govoriti z mano, toda on je še naprej vpil: "Pretepel te bom, ne boš se izvlekel." Enkrat sem mu odvrnil "Daj, udari me prosim," a se seveda ni zgodilo nič."

Šćepovića trener, še en stari ljubljanski znanec Marko Nikolić, ni zaščitil. Še več. "Srbski trenerji so bili na njegovi strani, dovolili so, da se tako obnaša do svojega rojaka. Že pred tem je bil nek drug igralec deležen maltretiranja s strani tega idiota. Ko ga je imel dovolj in mu je dejal, da se tako lahko obnaša s svojo mamo, ga je ta idiot zagrabil in vrgel ob zid. Čeprav je bil izzvan, je bil tisti igralec na koncu vržen iz ekipe. Vedel sem, da bo podobna usoda doletela tudi mene. Poklical me je športni direktor, mi pojasnil, da sicer nima nič proti meni, da je celo zadovoljen z mojim delom, toda da je takšna pač odločitev trenerja, ki je šef ekipe," je sklenil Šćepović.

Ob vsem zapisanem je morda celo bolje, da Danko Lazović ni nikoli dobil dovoljenja za nastop v dresu Olimpije. Vsem nespornim igralskim kvalitetam navkljub.

Članki iz rubrike