Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
8 09.02.2019 11:22:43

NEOBIČAJNO! Trener OLIMPIJE spisal IZJAVO ZA JAVNOST. Tukaj so PODROBNOSTI ...

alesfevzer.com
Navijačem je poslal zelo jasno sporočilo.

Številni klubi povsod po svetu se pogosto odločajo za izjave za javnost, v katerih razkrivajo najbolj sveže dogodke v svojih vrstah, predstavijo takšna in drugačna uradna stališča, se odzovejo na nek dogodek ali poročanje medijev in še bi lahko naštevali.

Tudi pri Olimpiji smo se v preteklem obdobju tovrstnega načina komuniciranja z javnostmi kar navadili, a današnja izjava na uradni spletni strani aktualnih prvakov, ki je 'opremljena' na takšen način, je vendarle nekaj posebnega. Je drugačna in najmanj neobičajna. Iz preprostega razloga, ker jo je spisal nihče drug kot trener. Oglasil se je Robert Pevnik ter v njej podrobno opisal potek priprav in jasno določene cilje v času naporne vadbe, hkrati je pomiril navijače, ki še čakajo na prvo zmago v pripravljalnem obdobju. Je bil to osnovni namen? "Zagotavljamo vam, da nas skupaj čaka zmagovalna pomlad,"privržencem aktualnih prvakov med drugim sporoča trener.

"V drugem 14-dnevnem ciklusu priprav v Beleku je v ospredju cilj, da igralci v štirih prijateljskih tekmah dobijo enako minutažo in s tem dosežejo maksimalno pripravljenost za začetek državnega prvenstva. Igralci imajo visok profesionalni odnos do dela in zavzeto trenirajo.

V tej fazi priprav to rezultatsko na do zdaj odigranih prijateljskih tekmah še ni bilo opazno, vendar me to ne skrbi in prepričan sem, da bodo naše zmage prišle takrat, ko bo to najbolj potrebno.

Na zadnji prijateljski tekmi smo dali priložnost tudi mlajšim igralcem, ki so nas z odlično igro razveselili in pokazali, da se razvijajo v odlične nogometaše. Vsi naši nasprotniki v Beleku so zelo kakovostni in v zadnji fazi priprav, tekme z nami pa so njihove generalke pred nadaljevanjem državnih prvenstev, ki se bodo začela čez teden dni.

Zaradi našega napornega ritma in težkih treningov v tej fazi priprav so nasprotniki morda videti boljši in hitrejši, vendar forma naših igralcev raste v skladu s pričakovanji in zadanimi cilji.

Sledimo začrtanemu ciklusu in ciljem štiritedenskih priprav, od katerih ne bomo odstopili. V zadnjem delu priprav v Beleku in ob vrnitvi v Slovenijo bomo ekipo osvežili, šli v tekmovalni ritem in bili za prvo tekmo spomladanskega dela državnega prvenstva s Krškim maksimalno pripravljeni.

Rad bi poudaril, da se vsi člani strokovnega vodstva in igralci zavedamo, da smo na pravi poti. Nič nas ne skrbi in pozivamo naše navijače, da ostanejo mirni. Zagotavljamo vam, da nas skupaj čaka zmagovalna pomlad," je zapisal Robert Pevnik.

Članki iz rubrike