mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 07.02.2019 17:18:20

ŠOKIRANI MARIBORČANI! Bizaren zaplet na tekmi vijoličastih (fotogalerija)

Grega Wernig
Tekma 14-kratnih prvakov proti Borcu je trajala vsega 45 minut.

Nogometaši Maribora so odigrali še drugo prijateljsko preizkušnjo na pripravah v Turčiji, vendar se ni razpletla tako, kot so si želeli Darko Milanič in njegovi sodelavci. Proti Borcu iz Banjaluke so namreč odigrali zgolj en polčas in ga dobili s 4:0, nakar se po 45 minutah dvoboj, v katerem niso nastopile najmočnejše zasedbe, ni nadaljeval.

Niso bile krive vremenske razmere, kar se je v preteklosti že dogajalo, niso bile krive višje sile, ampak so tekmeci preprosto šokirali vijoličaste. Strokovno vodstvo drugoligaša iz Bosne in Hercegovine, ki je po jesenskem delu prvenstva na 1. mestu v 1. ligi Republike Srbske, je po visokem zaostanku ekipo poklicalo z igrišča in jo odpeljalo v hotel …

"Čeprav ni igral nihče iz prvih 11 proti Spartaku in smo imeli po dogovoru predvideni dve enajsterici za današnji dvoboj, so se s klopi Borca po vmesnem pritoževanju odločili za odhod z igrišča," so ob zapletu zapisali pri mariborskem prvoligašu.

V moštvu iz Ljudskega vrta so priložnost dobili tisti, ki so proti moskovskemu Spartaku igrali nekoliko manj, med strelce so se vpisali Marcos Tavares dvakrat (27, 43), Luka Uskoković (13) in Jasmin Mešanović (17), ki je z mojstrskim strelom z 20 metrov poskrbel za najlepši trenutek obračuna.

Od prve minute so zaigrali Cotman, Milec, Rajčević, Uskoković, Kolmanič, Vrhovec, Pihler, Vršič, Žugelj, Mešanović, Tavares, za nadaljevanje so bili predvideni Irgolič, Klinar, Šme, Dervišević, Maher, Grajfoner, Kramarič, Felipe Santos, Mulahusejnović, Matko in Sunny.

V petek Mariborčane čaka naslednja preizkušnja, pomerili se bodo z beograjsko Crveno zvezdo.

Članki iz rubrike