andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

STA
STA
0 07.02.2019 16:58:46

Aluminij z novima okrepitvama

www.alesfevzer.com
Nogometaši Aluminija bodo spomladanski del v prvoligaški konkurenci začeli z dvema okrepitvama. V klub se je vrnil Luka Petek, drugi pa je Čeh Marcel Čermak, so danes sporočili iz Kidričevega. Oba sta podpisala triletne pogodbe.

Enaindvajsetletni branilec Petek je dres Aluminija že nosil od selekcije U-14 pa do mladinske selekcije, v kateri je igral tudi z Maticem Vrbancem, Luko Janžekovičem, Aljažem Plojem in Dejanom Petrovičem. Pred tem se je nogometa učil tudi pri ptujski Dravi, v zadnjih sezonah pa je zbral več kot petdeset nastopov v drugi ligi.

"Želel sem si koraka naprej, da bi se še bolj razvil in prvič zaigral v najvišji slovenski ligi. Aluminij je v tej sezoni naredil res dober rezultat in potrudil se bom, da bomo z mojimi soigralci zabeležili še veliko takšnih," je ob prihodu v klub povedal Petek.



Rdeče-beli sredini se je pridružil tudi 20-letni vezist Marcel Čermak, ki je svoje nogometno znanje kalil v praškem Bohemiansu, pa v praški Slavii, v zadnjem letu in pol pa igral v drugi ligi pri ekipi Viktoria Žižkov.

"Agent mi je svetoval, da naj poskusim nekaj novega, spoznam novo okolje in nove igralce. To je moj prvi obisk tujine, a se zaenkrat zelo dobro počutim, saj so ljudje nasmejani in prijazni. Všeč mi je mesto Ptuj, kjer prebivam, obiskal pa sem tudi že Maribor. Športni park Aluminij je zelo lep, na voljo imamo veliko igrišč, pa tudi drugače mi način dela v ekipi zelo odgovarja. Sodelovanje z Aluminijem je zame velika priložnost, saj bi želel igrati v prvi ligi, želel bi biti boljši kot prej in biti najboljši, skupaj z mojo novo ekipo," pa je dejal mladi Čeh.

Značke: nogomet, slovenija

Članki iz rubrike