palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
6 06.02.2019 10:58:00

Mandarićev DVOJNI NAKUP! Olimpija URADNO POTRDILA prihod napadalca in branilca

Grega Wernig
Zimski prestopni rok je v Sloveniji v polnem zamahu.

Olimpija je danes javnosti predstavila tretjo in četrto zimsko okrepitev. Potem ko sta pred tem v Ljubljano prišla že poškodovani Matic Paljk in Endri Cekici iz zagrebškega Dinama, sta zdaj nova člana zmajev postala tudi Rok Kidrič in Emil Alić. Oba prestopa so ekskluzivno napovedali kolegi iz tiskane izdaje časnika EkipaSN.

Napadalec Kidrič je bil doslej član Aluminija, v preteklosti je, tudi v mladinskih kategorijah, igral še za Celje, Šmartno, Dravinjo, Dravo in Dob. V 1. SNL je doslej zbral 42 nastopov in dosegel 12 golov, v 2. SNL je medtem na 87 tekmah zabil 32 zadetkov. Medtem je Črnogorec Alić nazadnje igral v Kranju za Triglav, v preteklosti je bil nekaj časa tudi pri španskem Villarrealu, kjer pa se mu ni uspelo prebiti do članske ekipe. 

rok kidric
www.nkolimpija.si

"Zelo sem zadovoljen, da sem postal član Olimpije, ob tej priložnosti bi se rad zahvalil tako svojemu dosedanjemu klubu Aluminiju kot tudi predsedniku Olimpije Milanu Mandariću in športnemu direktorju Fabijanu Komljenoviću. Dal bom vse od sebe za Olimpijo in upam, da ju ne bom razočaral," je za uradno spletno stran Olimpije dejal 23-letni Kidrić, Alić je po selitvi v Stožice dodal: "Rad bi se zahvalil Triglavu, da mi je omogočil prestop. Presrečen sem, da sem se pridružil Olimpiji, to predstavlja velik izziv. Komaj čakam, da se priključim ekipi in ji pomagam uresničiti zastavljene cilje."

ermin alic
www.nkolimpija.si

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike