sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

ro
ro
0 03.02.2019 11:10:38

Bi se to res lahko zgodilo? V MURSKI SOBOTI NIČ NI NEMOGOČE ...

Aleš Cipot/Fotolens
Ante Šimundža in njegovi varovanci bodo priprave nadaljevali v Turčiji.

Za muraši je prvi del priprav, ki je minil v domačem okolju, kjer razmere niti po naključju niso idealne, v prihajajočem obdobju bo drugače. Ante Šimundža in njegovi varovanci so v nedeljskem jutru zapustili ravnico in se prek Dunaja odpravili v Turčijo, kjer bodo v pričakovanju spomladanskih izzivov v neprimerno boljših razmerah opravili osrednji del treningov in odigrali štiri prijateljske preizkušnje proti kakovostnim nasprotnikom, med katerimi prav gotovo izstopa moskovski Spartak.

Na zadnjem srečanju proti Dravi so sicer manjkali Žiga Kous, Matic Maruško, Žan Karničnik, Tomi Horvat in Jon Šporn, ki jih je viroza položila v posteljo, vendar so z ekipo odpotovali v Turčijo, prav tako kot Luka Bobičanec, ki okreva po poškodbi in še vedno vadi samostojno.

Medtem ko se bodo njihovi ljubljenci potili ob sredozemski obali, pa bodo navijači začeli polniti tribune za letošnjo premiero v Fazaneriji. Zgodila se bo 2. marca, ko bodo na nasprotni strani Domžalčani, dvoboj pa bo nekaj posebnega, saj bo prvi pod umetno svetlobo na soboškem stadionu. Vstopnice so že na voljo, ob tem pa jih ni malo, ki si drznejo napovedati, da bodo razprodane še tretjič v tej sezoni Bi se to res lahko zgodilo? V Murski Soboti bržčas nič ni nemogoče ... "Hja, če sem povsem iskren, je takšen naš načrt. V klub smo dobili že kar nekaj prošenj za vstopnice in vsekakor verjamem, da bo stadion razprodan. Na voljo je tudi komplet kart za Domžale in drugo domačo preizkušnjo proti Krškemu, ki bo 16. marca. Optimistična želja je, da bi bile tribune polne na obeh preizkušnjah," pravi športni direktor Mure Denis Rajbar.

Članki iz rubrike