sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

rb
rb
2 03.02.2019 10:47:38

Se ETIEN VELIKONJA vrača v 1. SNL? Razkrivamo, kakšne so možnosti za URESNIČITEV takšnega scenarija

Grega Wernig
Izkušeni napadalec že nekaj časa ni v tekmovalnem ritmu.

Goričani so ob koncu prejšnjega tedna v prijateljski preizkušnji merili moči z drugoligašem Dobom in ga v Športnem parku ugnali s 3:2, a to vendarle ni bila najbolj zanimiva informacija, povezana z omenjenim dvobojem. Veliko bolj je odmevalo, da je v drugem polčasu v modro-belem dresu znova zaigral (in se vpisal med strelce) Etien Velikonja. To se je zgodilo prvič po sezoni 2010/11, ali če smo še bolj natančni, prvič po 27. novembru 2010, ko je branil goriške barve na domači tekmi z Nafto, nakar se je v zimskem prestopnem roku preselil v Ljudski vrt. To je kakopak sprožilo namigovanja o tem, da bi se utegnil izkušeni napadalec vrniti domov ter kariero nadaljevati tam, kjer je začel svojo nogometno pot.

Kakšne so dejanske možnosti za uresničitev takšnega scenarija? "Etien z nami trenira že daljše obdobje, po poškodbi je že kar nekaj časa brez kluba. Mislim, da se nam je pridružil septembra ali oktobra, je pa res, da je zdaj prvič zaigral tudi na prijateljski tekmi. Ampak z nami je v tem trenutku zato, da z ritmom treningov ohranja primerno pripravljenost. Je eden od tistih igralcev, ki so v Gorici pustili globok pečat, in vsem takšnim so vrata našega kluba vedno odprta, če se znajdejo v podobnem položaju," je uvodoma pojasnil direktor Gorice Sebastjan Komel.

komel  gw
Grega Wernig
Dovolj konkretnega odgovora vendarle še nismo dobili. "Trener ne skriva, da je različica z Etienom Velikonjo nadvse zanimiva, a prav tako moram poudariti, da se o morebitnem sodelovanju do zdaj nismo pogovarjali. Ampak najverjetneje bomo sedli za isto mizo in preverili, kakšne so možnosti, da bi se to vendarle lahko zgodilo. Vsekakor pa so prioriteta njegove želje," je pristavil direktor modro-belih.

Članki iz rubrike