stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 03.02.2019 08:37:36

KRUTA IGRA SEKUND! Usoda se je GRDO POIGRALA s slovenskim reprezentantom, ki bi moral prestopiti v SERIE A, toda ...

alesfevzer.com
Miha Mevlja bi moral igrati za Empoli, toda zdaj ga čaka nestrpno čakanje.

Zadnji dan zimskega prestopnega roka je bil za Empoli divji, da bi težko bil bolj. Med drugim je klub iz Toskane za 6,5 milijona evrov prodal Miho Zajca, ki se je preselil v Turčijo k Fenerbahčeju, s tem poslom in s številnimi drugimi pa so bili vodilni možje italijanskega prvoligaša tako zaposleni, da jim je zmanjkalo časa za nakup Mihe Mevlje. Slovenski reprezentančni branilec se je z Empolijem že vse dogovoril, do konca sezone bi moral v serie A igrati kot posojen nogometaš ruskega velikana Zenita.

Po nekaterih informacijah je Mevlja dejansko že pripotoval v Empoli, toda kot so poročali italijanski mediji, je bila nato celotna dokumentacija, potrebna za izvedbo prestopa, oddana nekoliko prepozno. Malce upanja za to, da bo prestop vendarle potrjen, naj bi še obstajalo. Italijanska zveza namreč preiskuje, ali je bil Empoli res prepozen, toda dobro obveščeni viri pravijo, da možnosti niso najboljše. Končna odločitev naj bi bila sprejeta do začetka naslednjega tedna. Če bo prestop dokončno padel v vodo, se bo moral Mevlja kakopak vrniti v Sankt Peterburg, kar pa je zanj slaba novica, saj pri Zenitu nanj ne računajo več.

"Zajca smo morali žrtvovati, in sicer zato, da smo lahko financirali nove nakupe. Med okrepitvami bi moral biti tudi Mevlja, toda elektronski prestop ni bil pravočasno registriran. Ne vem, če bomo uspeli naknadno registrirati fanta. Klub dela na tem. FIFA pravi, da je registriran. Toda faks je prišel dve minuti prepozno. Naredili smo vse, kar smo morali," je potarnal trener Empolija Beppe Iachini.

miha mevlja
Profimedia

Članki iz rubrike