Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2019 20:20:06
Deli članek:

TOLE bi si težko predstavljali: Cardiff City ima po izginotju letala Emiliana Sale NESLUTENE TEŽAVE!

Reuters

Pri Cardiff Cityju preživljajo zelo težke trenutke.

Sprva je bilo vse videti kot v najlepših sanjah, klub je poskrbel za odlično okrepitev. Od Nantesa je kupil Emiliana Salo in za argentinskega napadalca odštel 17 milijonov dolarjev, kar je tudi največ v zgodovini kluba.

Toda nato so se stvari čez noč spremenile. Ko se je nogometaš iz Nantesa vračal na Otok, je letalo, na katerem je bil ob njem samo še pilot, izginilo. Žalost je preplavila nogometni svet, da o tem, kako je vse skupaj vplivalo na vse v Cardiffu, sploh ne govorimo.

Če za trenutek vsaj poizkušamo odmisliti čustvene travme, ki jih je pustil dogodek, so posledice vidne tudi na drugih področjih. Klub je želel pripeljati drugega napadalca, ampak pri tem naletel na neslutene težave.

O tem je več povedal trener Cardiffa Neil Warnock: "Moramo se zbrati, po tem tednu bomo spet poizkušali priti v stare tirnice," je dejal, nato pa se je dotaknil prestopnega roka. Po izginotju letala je želel pripeljati drugega napadalca, toda to ni bilo mogoče. Razlog pa na prvo žogo precej neobičajen, čeprav bi lahko razumeli vse, ki so bili kakorkoli vpleteni v to zadevo. "Govorili smo z dvema napadalcema, ki pa zaradi nastale situacije nista želela priti k nam. Po vsem, kar se je zgodilo, preprosto nista želela priti."