mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 31.01.2019 17:18:22

Mandarićevo POMEMBNO OBVESTILO! Agenti, menedžerji, klubi, POZOR! Od zdaj dalje se obrnite NANJ, Olimpija ima NOVEGA ...

Bobo
Zanimivo sporočilo s strani Olimpije ...

Olimpija se je po zadnjih spremembah v PR-oddelku bolj kot ne zavila v medijski molk. Tako še vedno čakamo na uradne potrditve nekaterih kar odmevnih kadrovskih sprememb: pogodbi sta recimo prekinila Rijad Kobiljar in Daniel Avramovski, odšel je tudi Aljaž Krefl, pa Olimpija o tem še vedno molči. No, smo pa zato zdaj dočakali sila zanimivo objavo na uradni spletni strani kluba, iz katere gre izluščiti, da ima Olimpija novega športnega direktorja - koga drugega kot Fabijana Komljenovića ... Toda komu je bilo to sporočilo sploh namenjeno? Navijačem in javnosti? Ali bolj - agentom, menedžerjem (kakšna je sploh razlika med prvimi in drugimi ...), drugim klubom?!

"Predsednik NK Olimpija, Milan Mandarić, je danes sprejel odločitev, da bo za vse bodoče kontakte in pogovore med klubom in agenti ter menedžerji nogometašev in klubov v imenu NK Olimpija odgovoren izključno športni direktor kluba Fabijan Komljenović. Taka odločitev je, kot je pojasnil predsednik, v skladu s sprejeto strategijo kluba, po kateri morajo biti vsi poslovni procesi, povezani s prodajo ali nakupom nogometašev, usklajeni z dolgoročno vizijo NK Olimpija, ki predvideva vključitev čim večjega števila mladih domačih nogometašev v člansko moštvo. Klub se bo s tem obenem izognil tudi vsem morebitnim odvečnim stroškom in škodi, ki jih je imel v preteklih letih pri delu s posameznimi agenti," so zapisali na spletni strani kluba iz Ljubljane.

fabijan_komljenovic15-200318
Srdjan Vrančić/CROPIX

Članki iz rubrike