Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
5 31.01.2019 14:53:12

Koprski 'NEGATIVCI', ste slišali TOLE?! Mandarić se ne bo vrnil v Koper, dokler ga bodo vodili ONI!

Grega Wernig
Milan Mandarić naštel imena, zaradi kateri se ne bo vrnil v Koper.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić se je v pogovoru za STA dotaknil tudi poročanja o njegovem domnevnem interesu za vrnitev v Koper, kjer njegov nekdanji klub igra v tretji ligi in si želi hitro spet med elito. Kot pravi, ga sodelovanje s Koprom zanima, a je predvsem odvisno od sestave vodstva kluba, ki pa trenutno ni po njegovem okusu, saj naj bi bil povezan z bivšim županom Borisom Popovičem.


Da se Mandarić spet zanima za koprsko avanturo, se je namreč začelo govoriti ob novembrskih županskih volitvah, ki jih je Popović izgubil proti Alešu Bržanu. Toda 22. decembra, ravno na dan ustanovitvene seje koprskega občinskega sveta, so v koprskem klubu izvedli izredno skupščino, na kateri so nekdanjega alfo in omego kluba Anteja Guberca, prvega moža podjetja Grafist, po triletnem premoru ponovno izvolili za predsednika.

"Iz Kopra imam lepe spomine, pred desetletjem sem klub rešil pred bankrotom in sem videl, koliko imajo tam radi ljudje nogomet, tako da sem vedno pripravljen pomagati. Nikoli pa nisem rekel, da bi prevzel klub, zagotovo ne, dokler ga vodi skupina negativcev na čelu z Antejem Gubercem, Francijem Matozom, Boškom Županovićem ... Ta družba ni zame. Vedno pa spremljam. Če bo treba pomagati, bom priskočil," je o tem dejal Mandarić.

Članki iz rubrike