Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.01.2019 12:02:36
Deli članek:

Florentino Perez pripravlja MAŠČEVANJE: Vzel vam ga bom!

Reuters

Predsednik Reala Florentino Perez išče igralce, s katerimi bi okrepil kader, da bi ta spet že ob pogledu nanj tekmecem nagnal strah v kosti.

Zato ni presenetljivo, da iz Španije ves čas prihajajo informacije o različnih nogometaših, ki jih Perez želi pripeljati na Santiago Bernabeu. Eden takih je tudi član Juventusa, torej soigralec nekdanjega prvega zvezdnika madridskega kluba Cristiana Ronalda.

Najprej lahko izdamo, da ne gre za Paula Dybalo, ki je verjetno marsikomu kot prvi prišel na misel. Ne, njegova glavna tarča je Joao Cancelo, 24-letni portugalski desni bočni vezist, ki je v Juve prišel poleti iz Valencie in je staro damo stal 40 milijonov evrov.

Portugalec je hitro postal eden ključnih mož torinskega moštva, poleg tega pa je njegov plus, da dobro pozna razmere v španskem nogometu. Poleg tega, da gre za postavnega in hitrega branilca, je v Juventusu naredil korak naprej tudi v obrambnem delu igre. Že pred časom pa je bil tudi na radarju Barcelone.

Perez želi Cancela pripeljati tudi kot neke vrste maščevanje za Marcela, ki bo po koncu sezone odšel k Juventusu. Za nogometaša, ki ga mimogrede Juve sploh ne namerava prodati, pa je po poročanju španskega Don Balona, pripravljen plačati 60 milijonov evrov. Zanimivo bo videti, ali bodo Torinčani pristali na ponudbo, s katero bi zaslužili 20 milijonov, ali bodo ceno še dodatno zvišali, ali pa bodo preprosto mirno vztrajali pri tem, da Portugalca ne bodo pustili nikamor.