cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
4 23.01.2019 13:04:36

OJOJ! Vroči Dervišević je v reprezentanci TAKOLE OSMEŠIL novega kapetana Olimpije! (video)

Drago Wernig - TAKA
Amir Dervišević obvlada.

Da je levica Amirja Derviševića smrtonosna, vemo že nekaj časa. Visokorasli vezist Maribora spada med najboljše izvajalce prekinitev v slovenski prvi ligi (in tudi širše), kar je znova dokazal tudi na treningu slovenske reprezentance, ki se pripravlja na jugu Španije. 

Dervišević se je odločil, da bo po koncu treninga malce treniral izvajanje prostih strelov. Na golu sta bila Nejc Vidmar in Luka Janžeković, ne en ne drugi pa nista imela nobenih možnosti pri zaustavljanju Derviševićevih strelov. Eden izmed najbolj zabavnih nogometašev je vsak gol pospremil s hudomušnimi pripombami. 



Ko je zadel gola, ki ga je branil novi kapetan Olimpije Nejc Vidmar, je z nasmeškom na obrazu dejal: "Nemoj na pamet." oziroma "Ne na pamet", saj je Vidmar pred njegovim strelom naredil korak v levo stran, popularni Derva pa je žogo poslal v njegov desni kot. 

Ko je v vrata prišel Janžeković, ga je Dervišević še pred strelom pozdravil z "Mušterija moja" oziroma "Moja stranka." Ko je snedel pajčevino iz vrat čuvaja mreže Aluminija. pa je hudomušno dodal: "Mušterijo moja, kje si ti?" Zabaven posnetek je Dervišević delil na svojem Instagram profilu, vi si ga lahko ogledate spodaj. Če se vam ne prikaže, ga lahko vidite tudi TUKAJ

Članki iz rubrike