zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
1 23.01.2019 12:15:32

GROZLJIVO razkritje! Če bi bil bolj POGOLTEN NA DENAR, bi bilo z njim vse v redu

Emiliano Sala
Reuters
Ves nogometni in športni svet trepeta za usodo argentinskega nogometaša Emiliana Salo, ki je z majhnim privatnim letalom v ponedeljek zvečer izginil iz radarjev v rokavskem prelivu - na poti iz Nantesa v Cardiff.

Sala, ki je za kanarčke od leta 2015 dalje na 117 tekmah dosegel 42 zadetkov, je sprejel nov izziv v svoji karieri - v 17,5 milijona evrov vrednem poslu je prestopil v klub iz premier lige, Cardiff City.


Več kot očitno pa 28-letni argentinski napadalec ni mislil na denar, saj je pred dnevi zavrnil finančno precej donosnejšo ponudbo iz Kitajske. Pri Nantesu se je namreč zanj zanimal eden od kitajskih prvligašev in za njegove usluge ponudil 35 milijonov evrov, kar je dvakrat več od Valižanov. Obenem je tudi igralcu obljubil precej večjo plačo, kot Cardiff City.

Jasno je, da tako v življenje ne gre razmišljati, vendar vseeno. Imel je zdravo športno ambicijo, zato je izbral Angljo. Če bi šel za denarjem, bi izbral Kitajsko. S tem tudi ne bi bilo razpadajočega letala, ki ga je - kot vse kaže - odpeljal v smrt. Če, če, če ... Ob takšni tragediji se pač pojavljajo vsa mogoča vprašanja in na dan prihajajo vsi mogoči scenariji.

Značke: emiliano-sala, nantes

Članki iz rubrike