wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

kate middleton, elizabeta II., camilla, princ william, princ charles, princ harry, meghan markle Svet24.si

Kraljica Meghan in Harryju pristrigla krila

Ljubezen Petisvet.si

Ko moški to dobi od ženske, okuša raj!

radeljski prelaz, 18.3.2019 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Meja sneženja se je spustila: ...

Slobodan Vasić Svet24.si

Pel s Severino, zdaj pa ga ni več

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Franko in Svetlana Njena.si

Zvezde plešejo: Kaj se v resnici dogaja med ...

ro
ro
2 11.01.2019 10:48:15

Slovenski up tarča EVROPSKIH VELIKANOV. Odškodnina bo REKORDNA! Milijonska ...

Jurij Kodrun
Ob Kamniški Bistrici si zadovoljno manejo roke. Že nekaj časa ni skrivnost, da imajo v svojih vrstah diamant, ki bi ga radi brusili številni evropski velikani.

Domžalski nogometaši so v sredo začeli priprave na spomladanske izzive, toda najbolj vroča zgodba dvakratnih prvakov vendarle ni povezana s katerim od varovancev Simona Rožmana. V glavni vlogi je 15-letni Benjamin Šeško, ki je jeseni igral za kadetsko zasedbo rumenih, na 15 prvenstvenih preizkušnjah se je 12-krat vpisal med strelce. Že nekaj časa ni skrivnost, da je veliki up slovenskega nogometa in da so sposobnosti otroka Krškega opazili številni evropski klubi. Tudi največji. Mnogi ogledniki ga podrobno spremljajo, na Kopališko 4 ponudbe za čudežnega mladeniča prihajajo druga za drugo, medtem pa nam je prišlo na uho, da naj bi vse skupaj prišlo že tako daleč, da je prestop kar 192 centimetrov visokega napadalca tik pred vrati. Seveda smo preverili, kako blizu ali daleč je uresničitev takšnega scenarija.

"V tem trenutku v tujino še ne more oditi. To se lahko zgodi, ko bo dopolnil 16 let. Prva možnost bo tako poleti," nas je ’pozdravil’ Matej Oražem. "Toda dogovor o morebitnem prestopu lahko sklenemo že prej. Tako je bilo tudi v primeru Jana Mlakarja, ko smo s Fiorentino vse podrobnosti uskladili pol leta pred njegovo selitvijo v Firence," je pristavil športni direktor Domžal.

In kakšen je potemtakem trenutni status Benjamina Šeška? Bo glede na zanimanje za njegove storitve že do konca tega meseca jasno, kje bo poleti nadaljeval svojo kariero? "Zanimanje zanj vlada že dolgo in se zgolj stopnjuje. Res je ogromno. Kako in kaj naprej, bo odvisno od njegove presoje o tem, v kakšno okolje se podati, seveda pa bo pomemben tudi klubski zorni kot. Ker bo prestop verjetno precej velik." Ker je zanimanje veliko, bo temu primerna odškodnina. Matej Oražem o številkah ne želi špekulirati, a dodaja, da so v igri zelo resni klubi in da se morda obeta rekordni prestop v zgodovini domžalskega prvoligaša.

CELOTEN ČLANEK S ŠE VEČ PODROBNOSTMI SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike