miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
3 11.01.2019 09:31:38

Danes bo padla odločitev! Bo Pevnika nasledil strokovnjak z izkušnjami iz tujine?

Olimpija je rešila težavo, ki je nastala po odhodu trenerja članov Zorana Barišića, hkrati pa ostala brez trenerja mladincev.

Olimpija je pred dnevi potrdila ime novega trenerja članske ekipe. V nadaljevanju bo slovenskega prvoligaša in drugouvrščeno ekipo prvenstva vodil Robert Pevnik, ki pa je za seboj pustil prazen stolček pri mladincih. Kdo ga bo nadomestil?

Vodstvo ljubljanskega kluba pospešeno išče rešitev, vodja mladinskega pogona Safet Hadžić je bil eden od možnih naslednikov, a je ponudbo zavrnil. V najboljšem položaju za naslednika Pevnika se je zdaj znašel Goran Stanković, ki v nogometnih krogih ni neznano ime. Vodilni možje so z njim že opravili pogovore, dokončna odločitev naj bi padla danes.

Gre za strokovnjaka, ki je prve trenerske korake začel v Litiji, nato pa nadaljeval v Factorju, Slovanu U19, Šenčurju (člani v 2. in 3. ligi) in Bravu (U19 in člani). Konec leta 2017 je postal trener slovenskega tretjeligaša iz Grosuplja - NK Brinje. Ima tudi izkušnje iz tujine, leto in pol je bil v kitajskem Qingdao Joonon Football Club v League One pomočnik nekdanjega slovenskega selektorja Tomaža Kavčiča. Pomočnik je bil tudi v kitajskem FC Huasa v League Two.

Članki iz rubrike