dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Maja Djukanović Svet24.si

V Srbiji veliko zanimanja za učenje slovenščine

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Rovan Svet24.si

Jože Rovan: »To ni smola, to je nepripravljenost...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

nu
nu
3 11.01.2019 09:31:38

Danes bo padla odločitev! Bo Pevnika nasledil strokovnjak z izkušnjami iz tujine?

Olimpija je rešila težavo, ki je nastala po odhodu trenerja članov Zorana Barišića, hkrati pa ostala brez trenerja mladincev.

Olimpija je pred dnevi potrdila ime novega trenerja članske ekipe. V nadaljevanju bo slovenskega prvoligaša in drugouvrščeno ekipo prvenstva vodil Robert Pevnik, ki pa je za seboj pustil prazen stolček pri mladincih. Kdo ga bo nadomestil?

Vodstvo ljubljanskega kluba pospešeno išče rešitev, vodja mladinskega pogona Safet Hadžić je bil eden od možnih naslednikov, a je ponudbo zavrnil. V najboljšem položaju za naslednika Pevnika se je zdaj znašel Goran Stanković, ki v nogometnih krogih ni neznano ime. Vodilni možje so z njim že opravili pogovore, dokončna odločitev naj bi padla danes.

Gre za strokovnjaka, ki je prve trenerske korake začel v Litiji, nato pa nadaljeval v Factorju, Slovanu U19, Šenčurju (člani v 2. in 3. ligi) in Bravu (U19 in člani). Konec leta 2017 je postal trener slovenskega tretjeligaša iz Grosuplja - NK Brinje. Ima tudi izkušnje iz tujine, leto in pol je bil v kitajskem Qingdao Joonon Football Club v League One pomočnik nekdanjega slovenskega selektorja Tomaža Kavčiča. Pomočnik je bil tudi v kitajskem FC Huasa v League Two.

Članki iz rubrike