Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Iztok Lukner
Iztok Lukner
4 07.01.2019 08:25:49

OGROŽEN OBSTOJ slovenskega prvoligaša: Stanje ni rožnato, grozi najbolj črn scenarij!

www.alesfevzer.com
Že nekaj časa je znano, da stanje v Krškem ni rožnato. Toda očitno je še veliko huje, kot se je zdelo na zunaj. Nuklearci so v velikih težavah, o čemer je ekskluzivno za vaš in naš časopis spregovoril tudi nekdanji predsednik kluba Boštjan Blažinčič. Se Krškemu mogoče obeta najbolj črn scenarij?

Dogajanje na Stadionu Matije Gubca je v vsakem prestopnem roku že precej standardizirano. V glavnem se spremembe dogajajo v igralskem kadru, te so po navadi tudi kar številčne, saj je ogromno prometa v obe smeri, tako v rubriki odhodi kot v rubriki prihodi se namreč nabere kar nekaj imen. Toda tokrat bo očitno drugače, obeta se zelo vroča zima. Ne samo zaradi tega, ker je za zeleno-belimi rezultatsko slaba polovica sezone in so prikovani na zadnje mesto prvenstvene lestvice, še veliko več težav imajo na enem ključnih področij, v zagotavljanju normalnega poslovanja kluba.

Seveda govorimo o denarnih težavah, ki pestijo posavskega prvoligaša. In te nikakor niso zanemarljive. Ne, ravno nasprotno, na uho nam je namreč prišla informacija, kakšno naj bi bilo trenutno stanje na klubskem računu, krški dolg naj bi znašal kar okoli 700 tisoč evrov! Znotraj kluba sta dve struji, vladajoča in njena opozicija, ki zahteva spremembe. Določeni člani društva, pod katerimi je kot prvi podpisan vodja nogometne šole Rok Zorko, so predsednika Zorana Omerzuja tik pred iztekom prejšnjega koledarskega leta pozvali, naj skliče izredno volilno skupščino.

Ob tem pa v nebo vpijejo razlogi, zaradi katerih so se odločili za takšno potezo. Pri tem so navedli skrb vzbujajoče finančno stanje ter odnose in rezultate Krškega, pri čemer so izpostavili, da je zaradi vsega naštetega celo ogrožen obstoj društva. Ob tem pa so upravi tudi že predstavili svoj vidik in možnosti rešitve trenutnega stanja.



Način, na katerega uprava vodi klub, pelje v četrto ligo
Iz mesta z nuklearko je bilo mogoče slišati, da je eden od tistih, ki so odločno na strani opozicije, tudi nekdanji predsednik kluba Boštjan Blažinčič, ki te funkcije ne opravlja od oktobra 2017 ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: krško, prva-liga

Članki iz rubrike