stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 06.01.2019 16:23:28

GROZA BREZ PRIMERE! Vsa država pretresena zaradi SKRIVNOSTNE SMRTI mladega nogometnega talenta

Arhiv
Španijo pretresa pravcata drama.

V noči na današnji dan, ki ga v Španiji sicer zaznamuje praznično obdarovanje otrok, je ugasnilo življenje nadvse nadarjenega mladega nogometaša, ki teh daril ne bo nikoli dočakal. V tragediji brez primere se je moral posloviti fant, ki je veljal za enega največjih nogometnih talentov na državni ravni, star pa je bil šele 12 let. Novico sta sporočila njegov sedanji in prejšnji klub, ki ga je pred kratkim zapustil, da bi lahko še hitreje napredoval. 

"Naš kapetan, poskrbeli bomo za to, da se te bo spomnil ves nogometni svet. Bil si izjemen talent in sijajen fant. Tvoja zvezda bo za vedno svetila, čeprav tebi ni bilo dano postati nogometna zvezda. Zbogom za vedno, ne moremo si niti predstavljati, kako težko je šele tvojim najbližjim," so zapisali odgovorni pri katalonskem klubu Granollers, ki vzgaja mlade talente tudi za Barcelono in kjer je Alex Parera zelo uspešno igral. 

Je pa primer na noge dvignil vso državo, kajti fant je na zadnji dan starega leta še normalno treniral, nato pa se je med čakanjem novega leta počutil zelo slabo. Starši so ga odpeljali v bolnišnico, kjer se je njegovo stanje ves čas slabšalo, dokler ni v soboto ponoči tragično umrl. Kaj in zakaj se je zgodilo za zdaj še ni jasno, mediji pa poročajo o izjemno skrivnostni smrti. 

Značke: parera, španija, smrt

Članki iz rubrike