renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

nu
nu
0 06.01.2019 16:23:28

GROZA BREZ PRIMERE! Vsa država pretresena zaradi SKRIVNOSTNE SMRTI mladega nogometnega talenta

Španijo pretresa pravcata drama.

V noči na današnji dan, ki ga v Španiji sicer zaznamuje praznično obdarovanje otrok, je ugasnilo življenje nadvse nadarjenega mladega nogometaša, ki teh daril ne bo nikoli dočakal. V tragediji brez primere se je moral posloviti fant, ki je veljal za enega največjih nogometnih talentov na državni ravni, star pa je bil šele 12 let. Novico sta sporočila njegov sedanji in prejšnji klub, ki ga je pred kratkim zapustil, da bi lahko še hitreje napredoval. 

"Naš kapetan, poskrbeli bomo za to, da se te bo spomnil ves nogometni svet. Bil si izjemen talent in sijajen fant. Tvoja zvezda bo za vedno svetila, čeprav tebi ni bilo dano postati nogometna zvezda. Zbogom za vedno, ne moremo si niti predstavljati, kako težko je šele tvojim najbližjim," so zapisali odgovorni pri katalonskem klubu Granollers, ki vzgaja mlade talente tudi za Barcelono in kjer je Alex Parera zelo uspešno igral. 

Je pa primer na noge dvignil vso državo, kajti fant je na zadnji dan starega leta še normalno treniral, nato pa se je med čakanjem novega leta počutil zelo slabo. Starši so ga odpeljali v bolnišnico, kjer se je njegovo stanje ves čas slabšalo, dokler ni v soboto ponoči tragično umrl. Kaj in zakaj se je zgodilo za zdaj še ni jasno, mediji pa poročajo o izjemno skrivnostni smrti. 

Značke: parera, španija, smrt

Članki iz rubrike