Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 08.12.2018 10:19:53

Bo boj za STRELSKEGA KRALJA 1. SNL zamenjal z odhodom v ANGLIJO? Tukaj je ODZIV kluba …

Martin Metelko
Odlični napadalec je pod drobnogledom številnih oglednikov iz tujine.

Črno-beli se pripravljajo še na zadnji jesenski izziv. Pred odhodom na zimski oddih jih v Fazaneriji čaka še obračun s Triglavom, že tretji v prvem delu sezone, potem ko sta se prva dva razpletla po okusu Gorenjcev. Uvodna preizkušnja na ravnici se je končala z neodločenim izidom, v Kranju pa so gostitelji unovčili najslabši jesensko podobo Mure in prepričljivo zmagali. O tem, kakšni so prekmurski nameni pred vnovičnim srečanjem, kakopak ni dvoma. "Uf, Triglav nam je odščipnil že veliko točk. Preveč. Verjamem, da bo tokrat drugače, na zimski oddih bi bilo zelo lepo oditi z zmago," je povedal podpredsednik in športni direktor Denis Rajbar.

Medtem ko se Ante Šimundža in njegovi varovanci pripravljajo na nedeljski dvoboj, je živahno tudi v klubskih pisarnah, kjer se ubadajo s sestavo kadrovskega mozaika za prihodnjo sezono. Matic Maruško in Nik Lorbek sta že obljubila nadaljnjo zvestobo, to naj bi kmalu storili tudi Matko Obradović, Špiro Peričić in Mihael Rebernik.

"Menim, da smo na dobri poti. Verjamem, da bomo z vsemi petimi podaljšali sodelovanje," je optimist Denis Rajbar, ki se spogleduje tudi z novimi močmi: "Cilj je okrepiti ekipo z enim ali dvema igralcema, prav tako se bomo seveda ustrezno odzvali, če bi kdo odšel."

V zadnjem času se je precej govorilo in pisalo o možnosti selitve najboljšega strelca Roka Sirka na Otok. Bodo muraši res ostali brez napadalca, ki si skupaj z Rokom Kronavetrom deli vrh lestvice strelcev? "Zanimanja za naše igralce je kar precej, toda konkretne ponudbe za zdaj nimamo na mizi. Če bo prispela dovolj mamljiva, bomo o njej temeljito razmislili, popolnoma jasno pa je, da se odhod lahko zgodi le v primeru, da bosta zadovoljna tako igralec kot klub," je poudaril najtesnejši sodelavec predsednika Roberta Kuzmiča.

Članki iz rubrike